Да бъдеш смел означава да бъдеш верен на себе си

...
Да бъдеш смел означава да бъдеш верен на себе си
Коментари Харесай

Най-смелите жени в зодиака

Да бъдеш самоуверен значи да бъдеш правилен на себе си и храбро да преследваш своите пристрастености и вярвания

Смелостта е качество, което се демонстрира по разнообразни способи в живота - от персоналните решения до отстояването на вярванията. Въпреки че всеки субект е неповторим, някои зодиакални знаци са склонни да бъдат по-смели от други.

Овен

Овенът е огнен знак, ръководен от Марс, планетата на войната и смелостта. Жените Овни са пионери, които не се опасяват да поемат опасности и да се изправят пред провокации. Те са решителни и уверени, и са подготвени да преследват задачите си с непоколебима увереност. Жените Овни постоянно са водачи, които не се опасяват да изразят мнението си и да предизвикват смяна.

Лъв

Лъвът е различен огнен знак, ръководен от Слънцето, което е знак на жизнеспособност и мощ. Жените Лъв са смели в себеизразяването си и постоянно се оказват в центъра на вниманието. Те са уверени и харизматични, и имат натурален гений да се открояват в разнообразни обстановки. Жените Лъв са себе си непримирими и не се опасяват да бъдат център на вниманието, вдъхновявайки другите със своята убеденост и възторг.

Стрелец

Стрелецът е огнен знак, ръководен от Юпитер, планетата на шанса и разширението. Жените Стрелец са смели в устрема си към проучване и личностно израстване. Те са любопитни и рисковани, и не се опасяват да излязат от зоната си на комфорт. Жените Стрелци са естествени пътешественици, които постоянно търсят нови провокации и прекарвания.

Скорпион

Скорпионът е воден знак, ръководен от Плутон, планетата на трансформацията. Жените Скорпион са смели в своята прочувствена дълбочина и дарба да се изправят против предизвикателни обстановки. Те са буйни и решителни, и не се опасяват да се изправят против страховете си. Жените Скорпиони постоянно са покровители за обществена правдивост и трансформираща смяна.

Водолей

Водолей е въздушен знак, ръководен от Уран, планетата на революционните промени. Жените Водолей са смели в оспорването на публичните правила и защитаването на прогресивни хрумвания. Те са интелигентни и реформаторски, и не се опасяват да отстояват това, в което имат вяра, даже в случай че това значи да вървят против зърното. Жените Водолей постоянно са в челните редици на обществените и филантропични придвижвания.

Тези са единствено някои от зодиакалните знаци, които са склонни да бъдат по-смели от други. Важно е да се означи, че всеки субект е неповторим и може да изрази храброст по собствен метод. Освен това смелостта не е лимитирана до съответни зодиакални знаци - хората от всички знаци имат способността да демонстрират храброст и да подхващат смели стъпки.

Смелостта е мощна линия, която може да докара до персонално израстване, овластяване и дарба за осъществяване на позитивни промени. Независимо дали се идентифицирате с една от зодиакалните знаци, упоменати нагоре, или не, прегръщането на вашата смела страна може да отвори порти към вълнуващи благоприятни условия и значими прекарвания. Да бъдеш самоуверен не значи безусловно постоянно да търсиш внимание; това е да бъдеш правилен на себе си и храбро да преследваш своите пристрастености и вярвания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР