Да бъдат изключени националистите от властта в България. Това поискаха

...
Да бъдат изключени националистите от властта в България. Това поискаха
Коментари Харесай

Да бъдат изключени националистите от властта в България, поискаха европейските либерали!

Да бъдат изключени националистите от властта в България. Това желаеха европейските либерали  – АЛДЕ, по време на форума си, който продължава втори ден в София, съобщи бТВ.

Причината е позицията на “Атака” в поддръжка на анексирането на Крим и тази на Вътрешна македонска революционна организация против приемането на Сърбия в Европейския съюз поради провокация към българите в Западните околности.

“Вчера нападнах “Атака” тъй като не е отговорно такава партия да е в управлението”, обяви Ханс Ван Баален, президент на АЛДЕ. “При присъединяване на националисти във властта чуваме тревожни изказвания от Крим и се получи декларацията на другите им сътрудници за присъединението на Западните Балкани в Европейски Съюз като приоритет. Че Сърбия не би трябвало да е част от Европейски Съюз се твърди в декларация на партия, която има вицепремиер”, разяснява водачът на ДПС Мустафа Карадайъ.

От името на националистите реагира евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО). „ Защо се случват тези нервности, тъй като Движение за права и свободи е отвън властта и публичните поръчки, умира и се разпада. Тези хора настояват че са либерали, а одобряват в редиците си партия от мафиотски вид. Позицията им е лицемерна ”, сподели Джамбазки.

От “Атака” ще отговорят на следващия ден на офанзивите на Европейските либерали.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР