Д ве от най-успешните български ленти в последните години ще

...
Д ве от най-успешните български ленти в последните години ще
Коментари Харесай

Третата седмица на „Великият понеделник“ с хитови български заглавия

Д ве от най-успешните български ленти в последните години ще се борят за почетното първо място в третата седмица на „ Великият понеделник “. Дали любовната история в екшъна „ Бензин “ или докосващият сюжет, изпълнен с обич, другарства, изменничества и музика, в „ Привличане “ ще завоюва сърцата на публиката? Киноманите ще могат да изберат своя любимец на, а победилият филм ще могат да гледат по KINO NOVA идващия понеделник (26 юли) от 21:00 ч.

Една от най-мащабните български продукции за последните години – екшънът “Бензин” е първият филм, който феновете могат да изберат в третата седмица на акцията. Сюжетът разкрива по какъв начин автомобилният играч и монтьор Дим се връща към живота след 15 години прекарани в пандиза, с цел да извърши последното заричане към починалата си обичана. Режисьор и реализатор на основната роля е Асен Блатечки, а присъединяване в лентата взимат още международни звезди като Майкъл Медсън и рок музикантът Съли Ерна, както и сполучливите български артисти Снежана Макавеева, Лиляна Станаилова, Калин Врачански и Башар Рахал.

„ Привличане “ е второто предложение във „ Великият понеделник “. Лентата споделя историята на обичаната на всички учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова (Яна Маринова), която е въвлечена в борба за директорското място в елитна частна гимназия. Докато борбата прераства във война сред нея и краткотрайно изпълняващата длъжността Великова (Койна Русева), Лора би трябвало да жонглира сред проблемите и възприятията си към новоназначения преподавател по музика Калин (Александър Сано). Междувременно в класа на Лора се завихря напълно друга конспирация – дъщерята на главния спонсор на елитната гимназия Диана (Луиза Григорова) е капризна хубавица, която не пропуща да показва уменията си на манипулатор. Феновете могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – / или посредством на KINO NOVA. Лентата, събрала най-вече гласове, ще бъде излъчена в понеделник (26 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите фенове в акцията „ Великият понеделник “ имат късмет да завоюват брандирани тениски всяка седмица, а в края на акцията трима от всички дали своят вот ще получат една от огромните специфични награди – професионална машина за пуканки, с която домът се трансформира в същински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Пияна жена се прибира в къщи и още от прага подвига скандал: - Вижте го бе, гадината! Аз го диря по всички кръчми и питейни заведения,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМинистрите Василев и Комитова сезираха прокуратурата за нарушавания при разходването на средства от АгенциятаВ югоизточната част на страната ще се задържи най-вече слънчево и горещоСтопанката на животното е избягала след инцидентаТой е безапелационен, че лечебното заведение не е взело непозволено 1 милион леваПървото съвещание ще бъде намерено от най-възрастния депутат - Мика ЗайковаСамо до 2025 година Групата ще влага 73 милиарда евро за създаване на перспективни технологии, които съставляват единствено 50% от общите вложения до края на десетилетието.Защо едни от най-древните племена, оживели в продължение на хиляди години, са застрашени от изчезванеТой е в действие за общо 22 области от странатаОбщо доказаните случаи на ковид в България към този момент са 423 078Досега Алиансът не е отправял сходни публични обвиненияКато първостепенна задача пред българските дипломати президентът открои отстояването на ползите на българските общности зад границаОпределиха детонацията като терористичен акт с потреблението на самоделна бомбаУниформените ще наблюдават за нарушение на публичния редПравителството търси решение на казуса с дефицита на хотелски стаи за туристи, подлежащи на карантинаБури имаше в София, Монтана, Враца и КнежаОчаква се скоро след полета му компания " Блу произход " да стартира продажба на билети на галактически туристиОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР