Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница "Св. Иван

...
Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница "Св. Иван
Коментари Харесай

Профилът на убиеца от Чикаго: Психопат, душевноболен или терорист

Д-р Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски " и специалистът по сигурността Христо Смоленов разкриха профила на килъра от Чикаго, който простреля петима души, измежду тях трима българи. Това заяви Българска национална телевизия.

"Ужасяващо е, че един зрял мъж, за който се допуска, че би трябвало добре да владее импулсите си, просто влиза и лишава човешки животи. Това значи едно, казано на диалект, цялостно изтрещяване. Убийството може да е планувано, може да е осъществено заради болестни претекстове или неприятен надзор на импулсите. Увеличава се броят на хората, които не умеят да се самоконтролират и за които човешкият живот просто не е полезност ", сподели доктор Гълъбова.

"Базовата неустановеност, която царува в Съединени американски щати, изключително там, където има огромни гета, средища на проведена и неорганизирана престъпност, за тях този този въпрос е нерешим.

Спомнете си какво се случи в Лас Вегас, когато бяха убити над 50 души по време на концерт, а над 400 бяха ранени. Това е битов тероризъм ", добави Смоленов.

Всички сме очевидци на ежедневна експанзия - по улици, по пътища, по паркинги, учебни заведения. Всичко стартира от фамилията, което е най-важната клетка на обществото. Днес тази клетка се разпада, насилието се лее отвред, счита доктор Гълъбова.

Психопатите се предизвикват от публичните условия. Те не са душевноболни хора, а блян на една криворазбрана народна власт, която е клептокрация, съобщи Смоленов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР