Д-р Стела Георгиева, единствената жена, с която премиерът Бойко Борисов

...
Д-р Стела Георгиева, единствената жена, с която премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко Борисов вижда внуците веднъж годишно

Д-р Стела Георгиева, единствената жена, с която министър председателят Бойко Борисов е слушал марша на Менделсон в гражданското, живее в тузарски парцел зад океана. И до момента в който Борисов всеки ден е в центъра на вниманието, доктор Георгиева тъне в неговата сянка. След развода си с него, някогашната му брачна половинка съумяла да реализира американската фантазия и се е устроила да живее в квартала на богатите Ориндж Каунти, Калифорния.


Д-р Георгиева обича да се хвали с красивия си дом, оценен на 1,5 млн. лева Къщата е издигната през 1987 година и в нея са живели единствено богаташи. Имението се намира в затворен комплекс, населяван единствено от хора с благоприятни условия, където има денонощна защита за успокоение на живеещите там. Къщата й разполага с 5 спални, дневна с камина, външен басейн и голяма градина, която е най-голямата й горделивост. Именно поради ботаническия парадайс, в който живее, Стела постоянно разгласява фотоси в обществените мрежи. В свободното си време се занимава с градината, сади цветя и си играе с двете си домашни любимки – Айра и Бетина. Заради топлия климат в Калифорния в двора й растели както палми, по този начин и български домати. Освен екзотични растения, в двора й има и няколко птици. Неотдавна папагалите й Хемингуей и Сервантес я сюрпризирали с 12 яйца и по този начин схванала, че една от тях в действителност е женска.

Стела работела в известна клиника в непосредствена непосредственост до дома си. Луксозен автомобил „ Мерцедес ” S класа е паркиран пред един от гаражите на просторното имение. Бялата лимузина обаче не е единственият, с който разполага доктор Георгиева, защото гаражите в дома й са 3. У нас някогашната брачна половинка на премиера е специализирала офталмология, само че в Америка й се наложило още веднъж да учи 5 години, защото не признали дипломата й. Така тя получила още една компетентност – „ вътрешни заболявания ”.

Д-р Георгиева отгледала щерка си Венета в Съединени американски щати и й дала най-хубавото обучение – първокласен лицей и университет, само че хиляди километри я деляли от двамата й внука – 4-годишният Бойко и 2-годишният Иван. Бившата жена на премиера Борисов общувала с хлапетата, които са на хиляди километри разстояние от нея, най-вече по скайп. Виждала ги един път годишно, когато прелитала до родината си. Любовта, предопределена за внуците си, доктор Георгиева трансферирала върху Айра и Бетина. Съседи на Стела били изумени от грижите, които полагала върху четирилапите си любимки. На дълги дистанции тя ги возела в бебешки колички, водела ги в „ Дисниленд ” и им осигуравала първокласен живот.

Макар че отглеждала скъпи породисти кучета, доктор Георгиева не била безучастна към ориста на бездомните животни у нас. Стела постоянно пособия с пари за лекуването на бедстващи котки и кучета. Последното куче, трогнало доктор Георгиева с драмата си е Пандора – свиреп изритана и с раздрани вътрешности, засегнати бъбрек и далак. „ Човешката свирепост няма граници. Защо? Ако причинителят можеше да отговори на въпроса за какво? Малко финансова помощ за Пандора ”, написа под дарението си от 50 $ състрадателната Стела. Тя постоянно изрича възмущението си от неприятното отношение на хората към животните. „ Сърцето ми е разрушено. Защо хората непрекъснато потвърждават, че болшинството от тях не са положителни? Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „ Петс Март ”, с цел да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях - бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни фамилии. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки съчувствие и обич. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, сгънат на стола, спокоен и изплашен, когато видя безпомощно чихуахуа единствено с три крайници, скачащо край оградата... и всички останали кучета, дребни или огромни, пухкави или не, чакащи хорската благосклонност. Никога не съм виждала подслон за животни. Това несъмнено е най-тъжното място ”, написа доктор Георгиева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР