Д-р Нели Пандова беше заразена с коронавирус В София днес

...
Д-р Нели Пандова беше заразена с коронавирус В София днес
Коментари Харесай

Сирени на линейки в памет на починалата лекарка от Спешна помощ София


Д-р Нели Пандова беше инфектирана с ковид

В София през днешния ден Центърът за незабавна здравна помощ се елементарни с сътрудника си Нели Пандова. Тя е вторият доктор, който не съумя да се пребори с ковид. Д-р Пандова умря на 3 май в " Александровска " болница.

С минута безмълвие и със сирени на коли за спешна помощ преди към час сътрудниците на лекар Нели Пандова й отдадоха последна респект. Тя е работила дълги години в Спешна помощ. Колегите й я разказват като безоблачен човек, безрезервен експерт и извънреден човек, който почтено носи отговорността на Хипократовата клетва. По думите им тя отдавала живота си на пациентите и на хората в неволя.

Д-р Даниела Николова- ЦСМП -София: Загубихме един доктор, който беше с опит. Лекар, който беше със познания, с умения. Лекар, който обичаше специалността си и беше прелестен човек.

Мед. сестра Кристина Манчева ЦСМП София: Беше 1 човек, събрал доброта, човещина, професионализъм. Много ни е мъчително на всички. Както сподели една колежка- отиде си най-истинската усмивка на Спешна помощ.

Катя Сунгарска - представител на ЦСМП-София: Изключително самоотвержен човек. Човек, обичащ работата си, човек, милеещ за пациентите си. Човек, раздавайки се - тя се раздаваше до последно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР