Д-р Наум Шопов организира благотворителен проект, с който да помага

...
Д-р Наум Шопов организира благотворителен проект, с който да помага
Коментари Харесай

Наум Шопов с благотворителна кауза пред Коледа

Д-р Наум Шопов провежда благотворителен план, с който да оказва помощ на деца със здравословни проблеми, видя HotArena.

Звездата от сериала " Откраднат живот " (който скоро ще гледаме в риалити шоуто " Ергенът " ) предлага за продажба фотографии с дрон, като средствата от продажбите отиват за деца, които имат потребност от незабавно лекуване. Благотворителната галерия носи заглавието " Ангелски гледки ". Освен негови фрагменти Наум се е свързал с известни в БГ пространството " дронаджии " и е уредил техни фрагменти за благотворителния план.

Eто какво споделя самият Наум Шопов: " Искам да ви срещна с " Ангелски гледки ". След като станах татко, осъзнах цената на здравето и най-много това на децата ни. Тази Коледа ви поканвам да се включите в моята благотворителна самодейност. " Ангелски гледки " предлага за продажба фотографски принтове, като събраните средства ще бъдат напълно дарени на деца, които имат потребност от незабавно и интензивно лекуване. Темата на първата галерия е " дронова снимка ". Чувствам се извънредно горделив и признателен, че съумях да събера 11 надарени български фотографи, които подариха по една своя творба за самодейността. Изложбата ще се организира на 17 и 18 декември в изложба " АРТЕ " на ул. " Г. С. Раковски " 183А. Можете да разгледате творбите и да извършите предварителна поръчка още в този момент на уеб страницата angelsviews.bg. "

" От повече от година желаех да пускам тази самодейност. Инициатива, която да ми разреши да оказа помощ посредством своята пристрастеност. Чувствам се извънредно признателен и горделив, че имам опцията да обединя млади български създатели за тази благородна цел. Получател на средствата от първата акция ще бъде " Българската Коледа " с тазгодишната им акция. Всякa творбa e принтиранa на платно Di-bond в размер 60 х 40 см, а цената е 150 лв.. Доставката се реализира за сметка на купувача. Финансирането на самодейността се реализира на 100% от мен, като поемам разноските по правенето на първите 50 броя от фрагментите, на които ще бъдат положени творбите. За всички продадени произведения след тази численост цената за правене ще бъде приспадната от цената на закупената творба. Надявам се да съумея да Ви стимулирам да застанете до мен в тази идея, и то по какъв по-добър метод от това да се сдобиете с красиво изкуство на български създател за своя дом или офис! ", приключва Наум Шопов, написа България през днешния ден.

Успех и нека продаде доста фрагменти!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР