Д-р Милен Чолаков, семейният лекар от Шумен, който обяви във

...
Д-р Милен Чолаков, семейният лекар от Шумен, който обяви във
Коментари Харесай

Поваленият от К-19 д-р Милен Чолаков: Армагедонът продължава, къде е Мангъров?!

Д-р Милен Чолаков, фамилният доктор от Шумен, който разгласи във фейсбук, че е инфектиран с ковид, още веднъж раздруса страната. Медикът употребява обществените мрежи и преди 1 седмица той заяви, че е диагностициран с ковид. Тогава той написа, че се усеща добре, в кондиция и без температура. Най-вероятно доктор Чолаков се е болести от пациенти с COVID-19.

Сега обаче положението му се е трансформирало.

"Армагедона " продължава....Голяма вълна,в МБАЛ е цялостно,персонала е на края на силите си...нещата са повече от съществени.... 10 ден от лекуването в МБАЛ-Шумен....след 3-4 дни усъвършенстване,отново утежняване,температура,болки в гърди,задух,кислороден апетит...от Рьо-сериозна двустранна Ковид пневмония....смяна на терапия, Ремдесивир....търси се реконвалесцентна плазма.....

Казват по този начин протича заболяването.... Още ли не вярвате..... Къде е Доц Мангъров и Шуменският му еквивалент...великия ОПЛ-местен мъдрец...дето доста знаят...да се консултираме.... Спазвайте рекомендациите на НОЩ не позволявайте да Ви подвеждат! Пазете себе си и другите.... ", написа доктор Милен Чолаков в профила си във фейсбук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР