Владимир Путин даде смразяващо послание от седем думи в намек

...
Владимир Путин даде смразяващо послание от седем думи в намек
Коментари Харесай

Путин намеква за Трета световна война със смразяващо послание от 7 думи към Запада на руския `Ден на победата`

Владимир Путин даде смразяващо обръщение от седем думи в намек за Третата международна война, че съветските сили „ постоянно са били подготвен " по време на речта си за Деня на успеха.

Русия се уви в родолюбив искра за Деня на успеха, честване на нейното проваляне над нацистка Германия през Втората международна война, което Путин трансформира в дирек на своя близо четвърт век на власт и опрощение за неговото нахлуване в Украйна.

Въпреки че малко ветерани от това, което Русия назовава Великата отечествена война, са към момента живи 79 години след рухването на Берлин в ръцете на Червената войска, успеха над нацистка Германия остава най-важният и необятно уважаван знак на мъжеството на страната и основен детайл от националната еднаквост.

„ Днес в Деня на успеха осъзнаваме това още по-остро “, сподели той, преди да насочи предизвестието си: „ Нашето стратегическо силите постоянно са в бойна подготвеност. " Празненствата в четвъртък в цяла Русия, водени от Путин, който тази седмица стартира своя п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР