Новата булка на милиардер влезе в заглавията, след като се

...
Новата булка на милиардер влезе в заглавията, след като се
Коментари Харесай

„Съпругата на милиардера се опита да ме тормози да продам дръжката ми в Instagram – тя беше злобна“

Новата младоженка на милиардер влезе в заглавията, откакто се твърди, че се е пробвала да сплаши жена, която споделя нейното ново признато фамилно име, да се откаже нейната ръкохватка в Instagram. Катрин Асплънд, известна преди като Дрискол, неотдавна се омъжи за 27-годишния Кабот Асплънд, член на одобрено милиардерско семейство в Пенсилвания. Сватбата се състоя на ослепителна гала в Палм Бийч, Флорида, единствено преди няколко седмици.

След като размениха обетите си, Катрин, инфлуенсър с повече от 14 600 почитатели в Instagram, се опита да я смени обработка на обществени медии от @katherinedrisc до @katherineasplundh. Потребителското име обаче, което искаше, към този момент беше заето.

За да позволи казуса, Катрин се свърза с притежателя на акаунта, наричащ се Кейт, предлагайки да купи нейното потребителско име, ход, който жестоко нарушава изискванията на Instagram за обслужване. Кейт отхвърли предлагането и изрази опасенията си да не бъде " неразрешен от Instagram ", в случай че продаде дръжката. Този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР