Д-р Любомир КановДали наистина географията на Русия да завладява съседни

...
Д-р Любомир КановДали наистина географията на Русия да завладява съседни
Коментари Харесай

За връзката между руската агресия да завладява земи и размера на нейните лидери

Д-р Любомир Канов

Дали в действителност географията на Русия да превзема прилежащи земи и да се уголемява от ден на ден се дължи на комплексите на нейните водачи?

Днешният самовластник ЛилиПутин с гигантските си упоритости за реставрацията на Съюз на съветските социалистически републики, само че към този момент като Руска Империя с партийно-църковна идеология, някогашен маломерен представител на Ленинградската “шпана” се радва на несъръзмерна с упоритостите му растеж от 168 см и то измерен върху специфични обувки с токчета.

Човекът, който

мазета 50 милиона души,

най-вече по-високи от него, завладя и пороби половин Европа, Йосиф Джугашвили, наименуван още Сталин, т.е. “Стоманен” бе висок 165 см. Естествено, този растеж бе разкрасен от дворцовите биографи до 173, с цел да не наподобява Вождът като един дребен човечец с изсъхнала ръка и надупчено от шарка лице, какъвто в реалност е бил. До него грее ухилен един от най-старателните му палачи Ежов, именуван отровното или

кървавото джудже

високо 152 см, а зад него наднича Берия с неговите внушителни 172 см.

Владимир Улянов с прякора Ленин е бил висок 165 см, само че съумя да провокира кървава Революция и Гражданска Война, да завладее и да направи руска територия половин Средна Азия и да погуби маса хора. Вярно, оказа помощ му Лев Бронштейн, иженарицаем Троцки, същински колос, висок цели 174 см.

Никита Хрушчов, който безмалко щеше да унищожи света с нуклеарна война по време на Кубинската рецесия и който в своята грандомания за руско предимство взриви най-чудовищната “Цар бомба” с еквивалент от 50 милиона тона тротил, която за дълго промени климата на планетата, беше висок 160 см. Беше също толкоз необятен.

Човекът с най-разкошните вежди в руската история, които в действителност могат да се дефинират като мустаци изнесени над очите, Леонид Илич Брежнев, беше висок колкото Сталин наподобява е желал да бъде, а точно 173 см. Той дълго време приемаше разнообразни медали, след това се опита да разшири империята през Афганистан до Персийския Залив, само че Рейган и стингърите го стопираха и той стартира да приказва нечленоразделно.

Сякаш най-голям растеж бе реализиран от последния руски водач Михаил Горбачов — 175 см, само че с него

ерата на руската империя завърши

Виждаме, че Лилипутин е правоприемник на славна руско-съветска традиция ниски мъже да желаят да пораснат териториално и геополитически до размерите на необикновено колосално и планетарно великолепие. Чечня, Грузия, Прибалтийските страни, ненапълно дори Казахстан, а от 2014 година Украйна, познават този ненаситен блян към напредък и агресия. Това е безнадежният нагон да пораснеш по-голям в сравнение с си и в сравнение с ти е обещано да бъдеш.

Колко висока цена от време на време заплаща Човечеството поради незадоволителния Растежен хормон в нечие юношество и младост…
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР