Д-р Кремена Калинова е новият регионален мениджър на Медтроник за

...
Д-р Кремена Калинова е новият регионален мениджър на Медтроник за
Коментари Харесай

Кремена Калинова е новият регионален мениджър на Медтроник в България

Д-р Кремена Калинова е новият районен управител на Медтроник за България, оповестиха от софтуерната компания, профилирана в медицински произведения. Тя ще развива комерсиалните и стратегически политики на Медтроник пред обществото, институциите и сътрудниците.

Новият районен шеф доктор Калинова има над 20-годишен опит във фармацевтичната промишленост, работила е в няколко новаторски мултинационални компании, където е заемала разнообразни позиции.

" Д-р Кремена Калинова ще затвърди позицията на Медтроник като водач в региона на здравните технологии, прилагайки съвременни и новаторски медицински артикули, лечения и решения. Вярваме, че дружно с българския екип тя ще продължи да развива локалния клон на компанията, фокусирайки се върху нашия главен приоритет - да посрещнем потребностите на пациентите ", съобщи Хрвойе Валечич - шеф на CEE South Cluster в Медтроник.

" За мен е същинско предизвикателство да поема тази позиция и да продължа сполучливата работа на сътрудниците в локалния офис на Медтроник. Вярвам, че никой не може да се оправи независимо със здравните провокации, пред които е изправен светът през днешния ден, по тази причина би трябвало да обединим сили със експертите в разнообразни области и да предложим на българските пациенти най-хубавите здравни решения ", сподели  доктор Кремена Калинова.

Медтроник е международен водач в региона на медицинските технологии, услуги и здравни решения. Компанията е известна със своите изменящи животи нововъведения и революционни медицински технологии и предлага лечения за повече от 70 разнообразни болести, като диабет, затлъстяване, онкологични и сърдечно-съдови проблеми. В целия свят в Медтроник работят 85 000 души в 160 страни. В България компанията отваря своя офис през 2015 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР