Д-р Гюнтер Небел е президент на медицински холдинг Sanlas GmbH.

...
Д-р Гюнтер Небел е президент на медицински холдинг Sanlas GmbH.
Коментари Харесай

Инвестираме в хора и технологии, за да се грижим за здравето на българите

Д-р Гюнтер Небел е президент на медицински холдинг Sanlas GmbH. Австрийският холдинг развива сполучлива процедура в региона на лекуването и рехабилитацията в профилирани здравни заведения, които годишно обезпечават здравна грижа на над 10 хиляди пациенти от целия свят. Каква е разликата сред грижата за здравето в Австрия и в България?
Разлика няма, най-малко що се отнася до грижата за здравето в Preventica. Ние сме първият център за превантивна медицина в България, който обезпечава цялостна здравна грижа посредством самостоятелен метод с акцент към здравословния метод на живот. Нашият бизнес модел е концептуално нов за пазара, защото в грижата за пациента предварителната защита постоянно се подценява, макар че е първата и минимум инвазивна стъпка и икономисва доста запаси на здравната система и на хората.

Първият ни център в България е част от водещия австрийски холдинг SANLAS, като задачата ни е да осигурим на нашия извънредно професионален екип достъп до най-иновативните достижения в медицината. Въпреки че това не е еднопосочна улица, по която да пренесем положителните практики от Австрия в България. Ние можем също по този начин да пренесем опита си от България в Австрия. И сигурно желаеме да го създадем. Най-вече нашите пациенти в България биха могли да се възползват от необятния набор от здравни услуги, които предлагаме в Австрия.
Реклама Предлагате ли услуги, които пациентите не могат да получат на друго място?
Preventica е обединен център, напълно зает със здравето на всеки клиент. Наред с предлаганото изцяло цифровизирано прекарване за пациентите при нас те получават на първо място и извънредно персонално отношение.

Инвестицията ни в страната досега е близо 3 милиона лв., като това ни обезпечи високотехнологично съоръжение от последно потомство и модерни способи за диагностика и лекуване. Бих желал да обърна особено внимание на първата за България автоматизирана ултразвукова система за диагностика на млечни жлези, както и на кардио-пулмоналния тест, посредством който се изследват функционалностите на сърцето и белия дроб по време на физическо натоварване. Центърът разполага с най-съвременните технологии за диагностика и следене на остеопороза и ехографи с цялостна функционалност за изцяло ултразвуково проучване. Модерното съоръжение разрешава провеждането на необятен диапазон от действия и в областта на денталната медицина.
Каква е ролята на предварителната защита в опазването на здравето?
Превенцията е основна, тя се основава на изчерпателен разбор и оценка на рисковите фактори и тяхното понижаване на база персонализирана дълготрайна здравна тактика. Ние изследваме освен физическото положение на пациента, само че и обществената му среда и привички. Много болести могат да бъдат предотвратени и даже излекувани, в случай че се погрижим за себе си в точния момент, и ние целим точно това - да помогнем на нашите клиенти по най-хубавия метод в това пътешестване.
Към какви хора са ориентирани услугите ви?
Наши пациенти не са единствено хора, които са с влошено здравословно положение. Всеки може да направи крачка към по-добро здраве и метод на живот. Особено младежите - доста по-лесно е да извършите промени на 20- или 30-годишна възраст и да си осигурите освен дългоденствие, само че и положително качество на живот. Според изследване има висока възможност децата, които се раждат в този момент, да доживеят до 100 години. Можете ли да си визиите това? Но в случай че качеството ви на живот е неприятно, боледувате и не сте дейни, коства ли си? Важно е да започнете да инвестирате в здравето си допустимо най-рано.
Реклама
Въпреки че сме в България едвам от няколко месеца, ние осигуряваме бърза, съответна и персонализирана здравна грижа. Така отговаряме на потребностите и упованията на дейния градски човек, който не прави компромис със здравето си макар всичките си задания и задължения. Активно работим и с компании, стремящи се да се нареждат като желан шеф и полагащи старания техните чиновници да са работоспособни и в добра форма като част от общия триумф.

По целия свят, включително и в Австрия, всички приказват за предварителна защита. В България ние интензивно я прилагаме в Preventica.
Свързани публикации Готова ли е здравната система в България за климатичните промени 17 октомври 2022, 11:38 Профилактична инвестиция 1 юли 2022, 06:19 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР