Д-р Борис Борисов е назначен на длъжността заместник-изпълнителен директор на

...
Д-р Борис Борисов е назначен на длъжността заместник-изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Назначиха нов зам.-изпълнителен директор на БАБХ

Д-р Борис Борисов е назначен на длъжността заместник-изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ). Той поема управлението на дейностите във връзка с опазването на здравето на животните.
Д-р Борисов е квалифициран ветеринарен доктор от Тракийски университет – Стара Загора. През 2007 и 2012 година приключва следдипломни специализации – „ Организация и ръководство на профилактиката и битката със заразни и паразитни заболявания по животните “, също в ТрУ-Стара Загора и „ Ветеринарно-санитарна експертиза на храни от скотски генезис “ в Лесотехнически университет – София.
Д-р Борис Борисов има над 20 години стаж в Националната ветеринарномедицинска работа, по-късно част от БАБХ, като заема разнообразни длъжности.
Между 2008 и 2009 година е шеф на Регионална ветеринарномедицинска работа – София област, за малко през 2010/2011 година заема същата позиция, само че в структурата в град Плевен.
Повече от 9 години – от 2011 до 2020 година, управлява дирекция „ Контрол на ветеринарномедицинските артикули “ в Централно ръководство на БАБХ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР