Д-р Асен Меджидиев – Министър на здравеопазването, днес бе на

...
Д-р Асен Меджидиев – Министър на здравеопазването, днес бе на
Коментари Харесай

Запустяла сграда в Сандански става Детски санаториум

Д-р Асен Меджидиев – Министър на опазването на здравето, през днешния ден бе на аудиенция в община Сандански, където организира работна среща с кмета Атанас Стоянов.

На срещата бе разисквана работата на екипите на Центъра за незабавна здравна помощ в Сандански и подобряването на тяхната успеваемост, както и опциите за модернизиране на отделенията в МБАЛ „ Югозападна болница “ Сандански.

Важен акцент за развиването на опазването на здравето в община Сандански бе и разискваната по време на работната среща тематика за въвеждането в употреба на нефункциониращата от години постройка, планувана за Детски санаториум. Находяща се в един от най-красивите региони, наоколо до Манастирчето, постройката е занемарена и пустееща към този момент повече от 20 години.

Министър Меджидиев, зам.-министър Томов и кметът Стоянов посетиха пустеещата постройка и разискаха на място опциите за нейното бъдещо действие като Детски здравен център.

Общата воля на община Сандански и здравното министерство, е този незавършен план да бъде осъществен и Сандански да се утвърди като детски балнеолечебен център.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР