COVID-19 отложи два от ритуалите за утрешната огледална дата 22.02.2022

...
COVID-19 отложи два от ритуалите за утрешната огледална дата 22.02.2022
Коментари Харесай

COVID отложи две от сватбите на 22.02.2022 в Пловдив

COVID-19 отсрочи два от ритуалите за утрешната огледална дата 22.02.2022 година в Пловдив. Младоженците са дали позитивен резултат на PCR тестванията и са сложени под карантина, а сватбите им са били анулирани.

Още две двойки са се отказали от датата с щастливо повторение на двойки и са избрали различен ден, в който да си кажат съдбовното „ Да”

„ Имаме девет ритуала в Централния дом на младоженците и девет в Зала „ Тракия”, заяви за TrafficNews шефът на Оперативна програма „ Радостни обреди “ Чудомира Пинджева.

И уточни, че всекидневно обредите стартират от 10 часа, само че на следващия ден първият в Централната зала е в 9.30 ч. С час по-късно започват сватбите и в Зала „ Тракия”.

Според астрологията датата, в която се събират шест двойки, е извънредно съзидателна. Тя символизира новото начало. Бъдещите съпрузи имат вяра, ще тя ще им донесе доста здраве и шанс и благополучен фамилен живот.

Заради пандемията от COVID-19 в ритуалните зали се съблюдават строги противоепидемични ограничения. Допускат се до 15 души, които би трябвало да носят защитни маски и да съблюдават отдалеченост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР