COCOSOLIS е българска козметична марка, която е спечелила доверието на

...
COCOSOLIS е българска козметична марка, която е спечелила доверието на
Коментари Харесай

Пламен Стефанов и Бети Бенчева: COCOSOLIS се роди с изгрева на слънцето

COCOSOLIS е българска козметична марка, която е спечелила доверието на над половин милион клиенти в над 22 страни по света! Пламен и Бети са двойката зад марката и дружно започват приключението COCOSOLIS без никакъв опит в козметичната промишленост. Въпреки това единствено за 5 години съумяват да изградят добре различим бранд. Това, което отличава техните артикули, са изцяло натуралните съставки, високото им качество и грижата към природата.

Всички артикули на марката са на основата на кокос, защото той е измежду най-хубавите натурални масла. Това дава и първата част от името  COCOSOLIS, а втората значи слънце, признака на светлина и живот.

Принципите за резистентност и екосъобразност са основополагащи за  COCOSOLIS. Екипът сортира деликатно и с доста обич всяка съставна част, те са постоянно натурални и отгледани посредством метода на биоземеделието. Всички артикули са веган.



Маслата са студено пресовани и от сурови семена и ядки. Това оптимално съхранява питателните субстанции и подарява кожата и косата с „ букет “ от натурални витамини, антиоксиданти и биологично дейни веществa. Опаковките са основани с извънредно внимание към детайла и са от рециклируеми материали.

В задачата на COCOSOLIS с изключение на грижа за природата, съществена роля има и грижата за общността. За поредна година компанията подарява на „ SOS Детски селища “ по 1 лева от всеки закупен артикул, а през август ще отделят 50% от приходите си в помощ на деца в потребност.

Как се зароди концепцията за COCOSOLIS?Бети: С изгрева на слънцето. Малко алегорично звучи, само че в действителност концепцията се роди в едно ранно утро. Още от първия момент видяхме огромен капацитет и знаехме, че ще успеем. Но концепцията не пристигна инцидентно. Вече бяхме извървели избран път имахме осъществено биоземеделие и разработки на здравословни биохрани, и най-важното имахме построени полезности и идеали, свързани с обич към майката земя и всичко живо, блян към осъзнатост, отношение към най-малкия подробност. Това поставя основа за хубави взаимоотношения и отваря път към нещо ярко и свястно. Нашият бизнес е част от живота ни, екипът ни наше семейство, а COCOSOLIS нашето първо дете.

Каква е тайната за триумфа ви?Пламен: Прекрасен и обединен екип, който има вяра в марката, и изпипване на детайлите в целия развой. Това включва създаването на продуктите и тяхната образна еднаквост, целия комплициран маркетинг модел. За 5 година постигнахме позициониране на марката в 22 страни, като в някои от тях тя е извънредно известна. Изградихме чудесни партньорства с местни дистрибутори, с част от които сме другари.



Какви са вашите функции?Бети: Аз съм художник и дизайнер, построявам визията на продуктите. Всеки сполучлив артикул е синергия сред концепция, идея, състав, визия и вярно показване пред публиката. За задачата няколко бранша от бизнеса: R&D, дизайн, маркетинг и реклама би трябвало да резонират. И не на последно място би трябвало да има страст и нещо характерно и новаторско във всеки детайл. Пламен по специалност е маркетолог, само че за компанията е моторът, сърцето и мозъкът. Той ръководи, измисля, провежда и обгръща всички динамични детайли на маркетинга, IT частта, финансовите и правните въпроси, провежда екипа, дава му заряд за работа. Той е огромен визионер без ограничавания, а това е основно за растежа на нашия бизнес.

Какво е новото при вас?Пламен: През юли представихме 3 продукта за загар, подобаващи и за ежедневна приложимост. Този път единият е за мъже – UOMO, с емфатичен мирис на кокос, дървесни нотки, амбър и ванилия.
Бети: Вторият е MONOI DE TAHITI вълшебен артикул с нежно флорално благоухание. Моноят се прави на остров Таити посредством накисване на цветчета на таитянска гардения в кокосово масло. И не на последно място АNANAS, който ухае на пресен ананас и ванилия.



За повече информация:
cocosolis.com/bg/facebook.com/cocosolisbg/
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР