CNN инвестира 120 милиона долара за стартиране на стрийминг услуга(снимка:

...
Коментари Харесай

Медийният гигант CNN влиза в стрийминг бизнеса


CNN влага 120 милиона $ за пускане на стрийминг услуга
(снимка: CC0 Public Domain)

Новинарската мрежа CNN съобщи, че ще пусне своя услуга за стрийминг на вести и развлечения, наречена CNN+. Това ще стане още тази пролет. Услугата ще е налична при първична понижена цена на абонамента.

Изправяйки се против добре познати противници в мощно конкурентния свят на поточното наличие, CNN ще предложи промоционалната цена на тези, които се записват в границите на първите четири седмици. След като промоцията завърши, услугата ще се предлага на по-висока месечна такса. Тя е еквивалентна на цената на Fox Nation – стрийминг-услугата на Fox News.

За старта на новата услуга са вложени 120 милиона $, съобщи. Привлечени са някои от най-хубавите гении, в това число ветеранът на Fox News Крис Уолъс и Алисън Роман – тачена персона в Instagram и създател на известен бюлетин за готвене.
още по темата
CNN+ ще включва ежедневни новинарски стратегии онлайн, истински сериали, същински престъпни излъчвания и такива за храна и пътувания.

Услугата е подготвена да започва след скорошен интервал на ужас в кабелната новинарска мрежа, чийто почитан водач Джеф Зукър беше заставен да напусне на 2 февруари, поради сантиментална връзка с колежка.

Засега CNN отхвърля да уточни по-конкретна дата за старта на новата си услуга. Вместо това сбито съобщи, че услугата се чака да започва през първото тримесечие.

Телевизионният деец Крис Лихт е определен за нов ръководител на CNN Global и ще поеме отговорността за стрийминг услугата, когато Discovery приключи придобиването на WarnerMedia за 43 милиарда $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР