class=first-letter-big>О ще преди втория сезон на "Маскираният певец" да бъде

...
class=first-letter-big>О ще преди втория сезон на "Маскираният певец" да бъде
Коментари Харесай

Защо Рачков няма да води "Като две капки вода"

class= " first-letter-big " > О ще преди втория сезон на "Маскираният артист " да бъде реалност, стана ясно, че в двойката водещи на шоуто няма да гледаме артиста Димитър Рачков. Още тогава се появиха разнообразни спекулации, само че те се ускориха още повече, когато стана ясно, че и в новия сезон на "Като две капки вода " няма да гледаме Рачков, пишат от канала във.

Е, продуцентът Магърдич Халваджиян внесе изясненост по случая, който вълнуваше безусловно половин България.

"Къде е Рачков? Аз все крещя по този начин - айде да го оставим малко да почива този човек. Той е аскет сега, в заточение и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква конспирация, каквато жълтите вестници търсят, сред мен и Рачков, сред компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е отмора, малко ", съобщи продуцентът пред Мон Дьо.

А, че всичко сред Халваджиян и Рачков е наред, показват и в обществените мрежи двамата, като сътвориха #върнетерачков в Instagram, като с този хаштаг можем да намерим meme-та по тематиката като това:

Всъщност, макар че Халваджиян съобщи, че Рачков би трябвало да си почине, последните месеци бяха всичко друго, само че не и почивни за артиста. Въпреки пандемията Рачков осъществя не малко представления от "Забраненото шоу на Рачков ", взе участие в някои акции и по всичко проличава, че работи интензивно.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР