class=first-letter-big>И нцидент на улицата прати жена в болница. Опасността дошла

...
class=first-letter-big>И нцидент на улицата прати жена в болница. Опасността дошла
Коментари Харесай

Какво разказа жената, ранена от ледена висулка в София

class= " first-letter-big " > И нцидент на улицата прати жена в болница. Опасността пристигнала от горната страна – мразовит пай от покрив в центъра на столицата паднал върху главата на инцидентно минаваща жена. Светлана Перперлиева съобщи, че мястото не е било добре обезопасено, описват в предаването " ".

"Все още съм със мощно главоболие. Главата ми е сцепена. Стана доста бързо. Вървяхме с колежка по тротоара и внезапно нещо ме събори на земята с извънредно мощен удар по главата. Колежката ми беше на крачка зад мен и е видяла големия мразовит пай, който е паднал на главата ми. Започна да тече доста мощно кръв... Спряха хора, които ми помогнаха ", описа потърпевшата.

По думите ѝ тя нямало по какъв начин да види какво я е блъснало.

"Нямаше табела. Може да е била някъде в страни. Но, аз си мисля, че в случай че има някаква заплаха и мястото би трябвало да бъде обезопасено, това не би трябвало да е с някаква табела, която може да бъде издухана от вятъра ", показва госпожа Перперлиева. Тя описа, че сега главната ѝ паника е обвързвана с няколкото интервенции на ретината на окото, които претърпяла, и се надява след удара по главата всичко да е наред.

На постройката, от която е паднал леденият пай, има камери. Видеозаписите са прегледани. Табелата е била сложена в средата на тротоара и е била вързана с ограничаващи вериги. "Жената съвсем се удря в табелата, заобикаля я и се връща в най-опасната точка ", съобщи в ефира на „ Здравей, България” Кирил Дойчинов, основен секретар на Държавна организация "Електронно ръководство ".

Николай Кънев, който е свидетел на случая и се обадил на 112, с цел да помогне на потърпевшата, описа, че табелите към постройката не са били сложени на вярното място. "Живея наоколо и знам, когато има заплаха по какъв начин са сложени ", съобщи той. По думите му табелата е била вързана с верига за парапета на тротоара. Но, когато се е случил случаят, табелата е била паралелно на парапета.

Повече по тематиката вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР