class=first-letter-big>Д ългоочакваното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс с

...
class=first-letter-big>Д ългоочакваното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс с
Коментари Харесай

12 неща, които научихме от интервюто на Меган и Хари

class= " first-letter-big " > Д ългоочакваното изявление на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри бе излъчено нощес. откроява 12 неща, които научихме от изявлението.

1.„ Колко тъмна може да е кожата на кожата на бебето “

Едно от най-шокиращите изказвания в изявлението бе, че в кралското семейство е имало "няколко диалога " за това какъв брой мрачно може да е бебето на Хари и Меган, която е мулатка.

Меган сподели, че се терзаела, до момента в който е била бременна, от „ диалозите в кралския двор за това какъв брой тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете ". Разговорите са били с Хари, който й разказал за тях. И тя, и Хари отхвърлиха да кажат кой е взел участие в тези диалози.

2. Кейт е разплакала Меган, а не противоположното

Преди години в медиите бе публикувана история, съгласно която Меган докарала до сълзи херцогинята на Кеймбридж в навечерието на сватбата на Уилям и Кейт поради роклите на шаферките.

Случи се тъкмо противоположното, твърди в изявлението Меган. Това станало няколко дни преди сватбата и Кейт била смутена. „ След това се извини и ми донесе цветя и записка с опрощение “, описа Меган. Тя сподели още, че Кейт е „ добър човек “ и се надява, че тя би желала да се поправят подправените истории.

3. Меган сподели, че е била на ръба на самоубийството, само че й е отказана помощ

Меган приказва за това какъв брой самотна се е чувствала откакто се причислява към кралското семейство. Тя сподели, че психическото й здраве се е влошило толкоз доста, че „ не е желала повече да живее “.

Потърсила помощ в Бъкингамския замък. „ Казах, че би трябвало да отида някъде, с цел да получа помощ, споделих, че в никакъв случай преди не съм се чувствал по този начин и би трябвало да отида някъде, беше ми отговорено, че не мога, че няма да е добре за институцията. Меган посочи, че е говорила с един от най-високопоставените хора в институцията и по-късно в отдела за човешки запаси на двореца.

In a bombshell interview with Oprah Winfrey, Meghan Markle said she had asked officials at Buckingham Palace for medical help after having suicidal thoughts but was told it would damage the institution.
— The New York Times (@nytimes)
4. Меган разговаряла с другар на Даяна

Принцеса Даяна бе споменавана неведнъж по време на изявлението. По време на тежкия интервал, който е претърпяла, тя се свързала и споделяла с „ един от най-хубавите другари на майката на брачна половинка ми “.

5 Хари се усеща „ отчаян “ от принц Чарлз

Опра попита Хари за връзките му със фамилията му и изключително с татко му, принцът на Уелс и брат му, херцогът на Кеймбридж. Хари описа, че в един миг, когато са се отдръпнали от отговорностите си в кралското семейство, принц Чарлз е престанал да дава отговор на позвъняванията му. „ Чувствам се в действителност отчаян, тъй като е претърпял нещо сходно, той знае какво е чувството за болежка и Арчи е негов внук “. Разбира се, постоянно ще го обичам, добави Хари.

За Уилям той сподели, че го обича и са минали дружно през пъкъла. "Но всеки по собствен път “.

6. Отношенията на двойката с кралицата са положителни

Хари сподели, че има „ в действителност положителни “ връзки с баба си и през последната година е разговарял с нея повече, в сравнение с пре предходни години.

Меган също похвали кралицата и сподели, че тя й е подарила няколко красиви бижута, както и че е споделила одеяло с нея, с цел да се стопли, до момента в който пътували дружно.

7. „ Буквално ми стопираха финансирането “

Хари описа, че през първото тримесечие на 2020 година фамилията му безусловно му стопира финансирането. Договорите, който той и Меган са сключили са Netflix и Spotify за шоута и подкасти, в никакъв случай не са били част от проекта, само че "трябваше осигуря сигурност за нас ".

Хари сподели още, че има средства, оставени от майка му, и без тях е нямало да могат да се откажат от кралските привилегии.

Двойката разкри също, ч американският милиардер и медиен магнат Тайлър Пери е обезпечил на Хари и Меган дом и защита предходната година, когато се реалокираха от Канада в Южна Калифорния.
 Меган Маркъл class= " image-desc " > Меган Маркъл class= " image-source " > Източник: Getty Images
8. Истината зад една фотография

Меган описа, че вечерта, откакто е споделила на Хари, че мисли за самоубийство, е трябвало да участват на публично събитие в Алберт Хол. Тогава й е направена фотография „ която я преследва поради това, за което й припомня “. Приятел коментирал какъв брой ужасно наподобява двойката, само че тя добави: "Тази фотография, в случай че увеличите, виждам какъв брой крепко са стиснати кокалчетата му към моите ", сподели тя на Опра.

"Усмихваме се и си вършим работата, само че и двамата просто се опитваме да се държим. "

9. Меган не е била готова за кралското семейство

Разказвайки за първия път, когато се е срещнала с кралицата, Меган сподели, че е била сюрпризирана, когато научила, че би трябвало да направи поклон. Трябвало бързо да се научи преди обяд с кралицата. "Казах: Но това е вашата баба. Той сподели: Това е кралицата “.

Мегън добави, че в никакъв случай не е правила изследване з кралското семейство.

10. Всъщност двамата се женят три дни преди сватбата

Милиони хора гледаха сватбената гала на Хари и Меган в замъка Уиндзор през 2018 година Двойката обаче разкри, че в действителност са били венчани от архиепископа на Кентърбъри на елементарна гала три дни преди този момент.

„ Обадихме се на архиепископа и просто казахме,„ вижте, този театър е за света, само че ние желаеме да сме единствено двамата “.

11. Любимата фраза на Арчи е „ карай безвредно “

Хари приказва за Арчи и насладата, която изпитва, когато го извежда на разходка с колело. По време на изявлението бе показан клип по какъв начин дребният Арчи играе на плажа с родителите си.

Хари описа, че когато някой си потегля, Арчи му споделя „ карайте безвредно “.

12. И... чакат момиче

Двойката удостовери, че чака момиченце през лятото.

Хари сподели, че това е "невероятно " и добави: "Какво повече можете да искаш “.

Към края на изявлението Опра попита Метан дали въпреки всичко с Хари са стигнали до щастливи край. "Повече от всяка приказка, която в миналото сте чели ", сподели тя.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР