Чувствам се репресиран. Ако апаратът не е репресивен, как можем

...
Чувствам се репресиран. Ако апаратът не е репресивен, как можем
Коментари Харесай

Мараджиев: Чувствам се репресиран. Аз съм абсолютно добър км...

" Чувствам се репресиран. Ако апаратът не е наказателен, по какъв начин можем да виждаме пушки-помпи, навлизане в дома, навлизане във фабриката.Такава полицейска акция беше и преди година. Това е метод за заплашване на мен като претендент за кмет. И това е дело на тези, които нямат интерес ГЕРБ да печели 17 общини в региона ", това сподели по тематиката за ареста си кметът на гр. Стамболийски, Георги Мараджиев, представен от NOVA.

" Аз съм безусловно добър кмет. Дългът на общината е 7 000 000 лева  и  не е правилно, че това е най-бедната община.Общината е една от най-бързо разрастващите се общини. Тези 7 млн. лв. се вкарват във водородни системи в детските градини, с които се пести сила, стартират се поправки на пътища, улици и тротоари ", сподели кметът.

Всички европрограми са спрени, окакто го няма Бойко Борисов. Всички кметове ръководят без средства, стана ясно от думите му.

В мойта декларация имам пет жилището, закупени през 2002, 2003, 2005, 2014 и 2015 година.

По тематиката оказвал ли е напън кметът върху политически съперници посредством данъчни инспекции, Мараджиев сподели:   " Проверките ги пуска Национална агенция за приходите, а не кметът ".

Зад сигнала против мен стои член на " Въздраждане ", против който съм издал  заповед за побутване на противозаконната му сграда ".

За най скъпото в своя живот той счита отличното си семейство и положителните си другари, излиза наяве от думите му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР