До лятото ще е готов физкултурният салон, който се изгражда

...
До лятото ще е готов физкултурният салон, който се изгражда
Коментари Харесай

До лятото ще е готов физкултурният салон на СУ „Отец Паисий“...

До лятото ще е подготвен физкултурният салон, който се построява за учениците от СУ „ Отец Паисий “ в град Стамболийски. Строителството на спортното оборудване се прави по план на стойност 521 133, 76 лв. с Данък добавена стойност, който Общината завоюва пред Държавна фирма „ Земеделие “. Общата площ на обекта е 540 кв. м. Ще се употребяват за четири типа спорт - баскетбол, волейбол, футбол и тенис. Отделно, когато не се употребява за спорт, може да служи за зала, в която да се организират разнообразни градски събития. Салонът ще е с топла връзка със постройката на учебното заведение. Ще има климатизация и аспирация. Отоплението ще е с казан на природен газ. Ще има всичко належащо, както е във всяка една съвременна спортна зала.



Кметът на общината Георги Мараджиев персонално следи по какъв начин се извършват строителните действия и тази заран още веднъж бе на място. Ето какво разяснява във връзка построяването на физкултурния салон и строителството на другите обекти на територията на община Стамболийски градоначалникът: „ Преди време споделих, че да спечелиш напук не е като да управляваш напук. Сгреших! Трябва да се ръководи напук! Осма година ръководя една неповторима по конструкция и население от 22 194 души община.

И реализирах като кмет такива забележими резултати, че прогледнаха и най-големите слепци. Така че, идващият мандат ще ръководя напук! И никой не е в положение да спре развиването на общината, даже с политически репресии. Работи се по всички обекти. За всеки един има финансиране и всички ще бъдат приключени до края на този мандат “. 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР