Чувствам се много добре в момента, наистина добре. Възстановяването от

...
Чувствам се много добре в момента, наистина добре. Възстановяването от
Коментари Харесай

Федерико Киеза скочи срещу Милан

" Чувствам се доста добре сега, в действителност добре. Възстановяването от травмата е зад тила ми. Вече не желая да слушам думата " възобновяване ". Мисля, че в този момент съм в най-хубавата си форма и физически и душевен ", разяснява футболистът на Ювентус Федерико Киеза пред италианското издание Tuttosport.

" Мисля само за това за работя крепко и да се развъртвам всеки ден с вярата в треньорския избор да ме употребява като нападател. Смятам, че започнах добре този сезон. Трябва да намерим верния баланс и опит като колектив, тъй като това дефинира огромните тимове. В последните две години нямаме титли, а това не задоволява клуба и евентуално се отразява на метода, само че който хората гледат на тима. Нашата цел е да се класираме за Шампионската лига през идващия сезон - нещо, което направихме през предходната година, само че ни бе отнето откакто към този момент го бяхме постигнали на терена. Нека да забележим къде ще сме през март и тогава ще разберем дали можем да реализираме освен това ", съобщи още Киеза.

" През предишния сезон ни беше мъчно да се оправим със случилото се в юридически проект. Може да очакваш наказания, само че когато видиш съответното отражение върху класирането... Винаги даваме всичко от себе си на терена, само че явно доста ни болеше от неочакваното срутване в подреждането. Не беше елементарно да го приемем ", сподели 25-годишният италиански национал, който призна, че в тима има предпочитание за възмездие, въпреки да е мъчно да се изрази.

" В последна сметка би трябвало да почистим главите си от това и да мислим единствено за събитията на терена ", добави той.

Федерико Киеза призна, че малко се ядосва като гледа другите италиански тимове в Шампионската лига, тъй като Ювентус е заслужавал да взе участие в шампионата.

" Милан приключи пети и в този момент играе в Шампионската лига единствено, тъй като това ни беше отнето ", счита футболистът на Ювентус.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР