Чувствах се горд с нещата, които успяхме да постигнем в

...
Чувствах се горд с нещата, които успяхме да постигнем в
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ПП-ДБ: Единственият президент в президентството ни беше Зеленски

Чувствах се горделив с нещата, които успяхме да реализираме в деня на визитата на Володимир Зеленски у нас. Българският народ в никакъв случай няма да бъде на страната на агресора. Такъв ни е геномът, постоянно сме на страната на жертвата. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната ”-„ Демократична България " Стоян Михалев в ефира на Българска национална телевизия, представен от novini.bg.

„ За страдание, единственият президент в президентството ни беше Зеленски. Румен Радев не можа да отговори на въпроса „ Как щяхте да реагирате, в случай че бяхте в нашата обстановка? ”. Той безгласно сподели „ Щях да дам България на руснаците. ”, счита той.


„ Дълбоко се колебая, че Киев ще получи С-300 или С-200. За страдание, не успяхме да си модернизираме нашето Противовъздушна отбрана. Това е загуба за България – хем не помогнахме, хем не си модернизирахме техниката ”, добави той.

„ Не знам по какъв начин се биеш в гърдите, че си НАТО-вски военачалник, и да си затваряш очите. Това е оскърбление за народа ”, възмути се Михалев.

За АЕЦ „ Белене ”, той съобщи: „ Това не е нуклеарна договорка. Излезе най-после, че никой в никакъв случай не си е представял, че ще има централа. Правили са други покупко-продажби, с цел да източват пари. Да седи там и да гние, с цел да може фирмички да продължат да точат пари? ”

На въпрос гаф ли стана с референдума за запазването на българския лев, той съобщи: „ Имаше доста ясно волеизявление на Народното събрание. Това ще бъде регистрирано. Сигурен съм, че решение ще има. Ще можем да се майтапим тук още два-три дни.
„ Възраждане ” не са срещу еврото, те просто желаят да създадат референдума дружно с локалните избори, с цел да си вдигнат рейтинга. Вижте им влоговете, вижте им имената на децата им ”, акцентира той.

„ С еврото няма какво да се разклати, вързани сме от 25 години. Към този миг, гледайки влоговете на представителите на „ Възраждане ”, те имат вяра, че този актив има дълготрайна непоклатимост ”, сподели още депутатът от ПП-ДБ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР