Чувате ли звън на сватбени камбани? Готови сме 2022 да

...
Чувате ли звън на сватбени камбани? Готови сме 2022 да
Коментари Харесай

Знаменитости, които са се сгодили през 2022

Чувате ли звън на сватбени камбани? Готови сме 2022 да бъде годината на любовта - както и някои от най-горещите холивудски двойки. 2022 може да бъде годината, в която дългогодишните сътрудници най-сетне ще създадат значима стъпка във връзката си, като се венчаят.

А може би някои звезди ще ни изненадат, като разкрият, че са си споделили "да " и са го пазили в загадка в продължение на месеци. Независимо от това, към този момент можем да усетим, че любовта е във въздуха, а през 2022 сигурно ще има голям брой холивудски двойки и звезди, които ще се сгодят.

Не споделяме, че имаме прекомерно огромни очаквания за това кой ще зададе въпроса и кой ще каже "да ", само че в случай че има една двойка от Холивуд, на която сме хвърлили око, това са Бен Афлек и Дженифър Лопес. Тази двойка беше сгодена още при започване на предишния век, само че откогато се събраха още веднъж напролет на 2021 година, чакаме да забележим дали двамата най-сетне ще се разходят до олтара.

Просто ще чакаме търпеливо и ще си представяме реакцията на Лопес, когато Афлек ѝ предложи брак. Но това са единствено спекулации.

Кои двойки действително минаха на идващото равнище? Вижте нашия преглед на годежите на звезди от 2022 в галерията.
 Знаменитости, които се сгодиха тази година  Знаменитости, които се сгодиха тази година  Знаменитости, които се сгодиха тази година  Знаменитости, които се сгодиха тази година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР