Чували ли сте за ледотерапията? В основата ѝ лежи лечението

...
Чували ли сте за ледотерапията? В основата ѝ лежи лечението
Коментари Харесай

Кубче лед върху врата облекчава стреса и подобрява съня

Чували ли сте за ледотерапията? В основата ѝ лежи лекуването на избрани здравословни положения с кубче лед. В идващите редове ще обърнем внимание на това защо оказва помощ слагането на лед върху точката, наречена Фън Фу.

Точката Фън Фу се намира в средата на врата откъм гърба, в долната част на главата. Процедурата, която се предлага с нея, е да легнете по стомах, да поставите лед върху точката и да оставите за най-много 20 минути. Това се прави два пъти дневно. Може да увиете леда с шал или друго. Възможно е през първите секунди да ви стане студено, това е обикновено.
Хитри приложения на формичката за лед, за които не подозирате
Фризерът е неповторимо откритие, с помощта на което можем да съхраняваме хранителни артикули, без да се притеснявате, че нещо ще им...
Прочети повече
Според китайската медицина процедурата оказва помощ за подмладяване на тялото, за обезпечаване на повече сила и за по-добро здраве. Ето защо още оказва помощ.

За облекчение на напрежението – точката ръководи равнищата на напрежението, дава отговор за депресивните положения и прочувственото разстройство. При хората, които са създали процедурата, се следи по-ниска тревога и равнища на стрес. Няма да излекувате изцяло положението само по този метод, само че у вас ще се разсъни предпочитание за по-добър и пълностоен живот, изпълнен с позитивизъм и благополучие.

За по-добър сън – точката Фън Фу дава отговор за това, което се случва във фаза на бездънен сън. Ето за какво стимулирането ѝ може да ви помогне да заспите по-бързо и да имате пълностоен сън. Така няма да се събуждате и да имате раздран сън. Тялото ще си почива и ще си сътвори табиет за сън.

За вярно храносмилане – точката взе участие в процеса на слюноотделяне и преглъщане, а те са значими за вярното храносмилане. Освен всичко това, стимулирането на точката облекчава спазмите с коремната област, възпаленията и болката в стомаха.
Сух лед - не се топи и не разрежда напитката!
Чували ли сте за коктейли със изсъхнал лед? Ако не сте, ще се побъркате. Ако сте чували за него, следва да видите най -яката рецепта за ко...
Прочети повече
За облекчение на главоболието – тази точка е обвързвана с болката в главата, замаяността и ниските равнища на сила. Сложете върху нея лед, топлота или окажете напън. Така ще се освободи сила, ориентирана против болката, и ще я облекчи. Най-бърз резултат има при главоболие.

Облекчаване на предменструалния синдром – когато поставите лед върху тази точка, се облекчават признаците на Постановление на Министерски съвет, измененията в настроението, както и мъчителните конвулсии. Тази точка може да ви спомага за нормализиране на цикъла при проблеми с него.

Ледотерапията е забавно прекарване с потвърден удобен резултат върху цялото тяло. Ако опитате, сигурно ще забележите влияние от нея върху физическото и прочувственото ви положение. Процедурата може да извършите и вкъщи, елементарно и комфортно, с цел да извлечете оптимални изгоди от нея. Нужно ви е едно кубче лед и нищо повече.

Статията има единствено информативна цел, не замества консултацията с доктор!
Защо НИКОГА да не си поръчваме лед в ресторанта
Много от хората избират най-малко един път в седмицата да вечерят или обядват в ресторант. Освен, че няма да се занимават с подготвяне...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР