Чухме, не му е времето за бус ленти, ама не

...
Чухме, не му е времето за бус ленти, ама не
Коментари Харесай

Борис Бонев за велоалеите и бус лентите по Патриарх Евтимий: За пореден път се демонстрира политическо лицемерие

" Чухме, не му е времето за бус ленти, но не му беше и времето, когато 20 години управляваха и не извършиха нито един от поетите задължения. Ние обаче не сме определени, с цел да мрънкаме. Повече от необичайно е, че тематиките за велоалеите и бус лентите по " Патриарх Евтимий " внезапно станаха тематика за измервания  и то в предизбораната акция ".

Това съобщи от " " на брифинг.

" За мен е сериозен проблем, че за следващ път се показва извънредно политическо двуличие. Хора, които до неотдавна подкрепяха тези проекти, и по тази причина има  записи, в този момент са срещу нас. Тези хора дори се хвалиха с част от измененията в столицата, през днешния ден застават против нас ".  Същите тези хора, които в предизборната си акция обещаваха да изградят нови бус ленти. Онези, които споделяха приоритет е на пешеходеца, по-късно на градския превоз и велосипедистите и накарая на колите, както е в множеството съвременни европейски градове ", сподели още Бонев.

" Това, че дребните деца не могат да минават по велоалеи, тъй като липсват, това, че родителите ги е боязън да ги пускат, отново ли няма значение. Единственото, което има значение е, че една група хора от предишното, желаят да си отмъстят на София и не си мръднаха пръста ", счита той.

" Абсолютна неистина е, че сме излъгали, когато твърдяхме, че има заповед единствено за СМР-та. Не е правилно че велоалеята е обвързвана със стари докумнети и те не са легални. Те са потвърждавани от всички критерии на Столична община. И всички тези критерии сме ги работили дружно в СОС ", добави той.

Припомняме, че общински съветници от,, „ Синя София “, Има Такъв Народ, както и самостоятелни такива, желаеха от кметът да стопира ремонтните действия по бул. „ Патриарх Евтимий “ и „ Фритьоф Нансен “.

Председателят на БСП-София Иван Таков предизвести, че с новата организация на придвижването трафикът ще се затрудни извънредно доста и ще настане „ транспортен безпорядък “ по една от най-натоварените пътни артерии в столицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР