Чудотворно лекарство привлича българи от всички краища на страната към

...
Чудотворно лекарство привлича българи от всички краища на страната към
Коментари Харесай

Хора от цяла България се редят на опашки за мехлемът на пенсионера бай Иван от Хисаря

Чудотворно лекарство притегля българи от всички краища на страната към Хисаря. Става дума за цяр, създаден от мехлем от язовец, който продавал 77-годишният пенсионер Иван Иванов, живеещ от дълги години в минералния курорт.
„ Няма болест, която да не церя с този мас – шипове, дискова херния, хемороиди, екземи, гъбички, всевъзможни кожни болести. Болката незабавно отпуска “, твърди производителят на домашния лек. Стоката си той продава пред минералния извор Момина сълза в центъра на Хисаря. Установил се там поради стълпотворението от хора, които идвали да си пълнят вода без пари в туби отблизо и надалеч. Иван твърди, че лекува и други заболявания и знае стотици национални предписания. За неплодородие приготвял лекарство в границите на час, като на газов котлон слагал да вари 28 типа билки с минерална вода от хисарския извор.

„ 4 пъти върша преварка. Получава се концентрат от 3 л течност. Пие се в продължение на 10 дни по 100 грама преди ястие, като е желателно да се повтори, в случай че е доста тежко ситуацията. Дори може и да се потрети. Но подсигурявам – дава резултат, в случай че повода не е в мъжа. С моя помощ са се родили стотици деца “, споделя самоукият врач. „ Освен неплодородие церя всичко, което може мозъкът ти да се сети – язви, колити, гастрити, нерви, бодърствуване, главоболие, нощно напикаване, даже и „ повдигане на самолета “, споделя пенсионерът. Най-известен обаче си остава с илача от мехлем от язовец, който излекувал хиляди нашенци от дискова херния. „ Вземам мехлем от язовец, именуван още борсук. Добавям дестилат от диво кокиче, поставям още билки, камфор, терпентин. И се маже. Болката си отива незабавно “, убеждава хисарецът.

„ Казват ми „ лекар “, тъй като действително съм подобен, въпреки да не съм учил медицина. Избавил съм доста хора. Единствено не церя тумори. Иначе с мехлемите можеш да мажеш на всички места, където има отвор в човешкото тяло – в носа, в ухото, влагалището “, изяснява лечителят. На въпроса от кое място се доставя с язовец, Иванов отвръща, че му ги носели ловджии от Черни Осъм, Троянско. Всъщност маста от язовци е скъп артикул, който необятно се употребява в формалната и националната медицина повече от 200 години като доста дейно средство в лечебно-профилактичната процедура. Маста от язовец е аналог на мечешката мехлем, само че е по-евтина поради обширната популация на язовци в дивата природа.

За унищожаване на напрежението, отоци и възстановяване на хидрофилна функционалност на кожата нанесете върху проблематичната област на мускулите и ставите, пламенно масажирайте до появяването на лек загряващ резултат. При патология на опорно-двигателния уред масажирайте нужния сектор на тялото с балсама, по опция направете топъл компрес. За унищожаване на миалгия и неврити с масажни придвижвания нанесете балсама върху нужните сектори на тялото, добре разтрийте и масажирайте. Препоръчително е да се прави процедурата два пъти дневно – заран и вечер. При настинка – върху гърдите, бронхите, врата, лопатките.

При хрема – в региона на околоносните синуси. При риск от преохлаждане – върху ходилата. За реализиране на по-голям резултат след процедурата е целесъобразно да се затопли обработеният сектор на кожата.С този домакински мас всички белези и стрии изчезват изцяло единствено за два месецаНародната сентенция споделя, че белезите красят един мъж, и в това изказване има огромна доза истина.
З…Mar 11 2019vijti.com

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР