Чудили ли сте се как би изглеждало детето на шестата

...
Чудили ли сте се как би изглеждало детето на шестата
Коментари Харесай

Брадати и грозновати бебета: Наследникът на Рачков и Блатечки е с щръкнали уши

Чудили ли сте се по какъв начин би изглеждало детето на шестата по хубост в света Жени Калканджиева и артиста Герасим Георгиев – Геро. Вероятно не, тъй като надали никой си е представял, че двамата могат да се кръстосат. Благодарение на занимателното шоу „ С Рачков всичко е допустимо ” това към този момент не е мистерия.

„ Преди малко, скъпи мои, ми изпратиха няколко фотоси на изгубени деца. Тези деца са вашите, кръстосахме ви, скъпи мои, кръстосахме ви по двойки и посредством специфична стратегия получихме фотоси на вашите бъдещи деца. Опитайте се да познаете кои са родителите на детето, което ще забележим ”, разгласи водещият Димитър Рачков, обръщайки се към своите посетители в последния излъчен епизод на занимателното предаване.
               

В подготвеност да се включат в щури завършения бяха певиците Алисия и Алекс Раева, актьорите Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев- Боби Турбото, Моню Монев и Асен Блатечки, инстаграм сензациите Павел и Ицката, както и стилната шефка и някогашна манекенка Жени Калканджиева.

Пред шокираните погледи на виповете бяха показани серия от колажи на сладки бебета.

Първата фотография бе на кърмаче с брада. А реакцията на гостите бе, че това е евентуално е детето на рапъра Криско.

„ Да, малко наподобява на Криско, но Криско не е сред нас ”, съобщи Рачков и осъзнавайки по какъв начин са прозвучали думите му, той побърза да се поправи и добави: „ В хубавия смисъл на думата ”.

След голям брой догадки кои може да са майката и бащата на това необичайно бебе, Алекс Раева допусна, че пеленачето евентуално е на колежката ѝ Алисия. Изведнъж Геро се сети:

„ А, това съм аз бе, това е моят мустак. Единият е по-дълъг. Аз съм бащата! ”, съобщи гордо Геро.

„ Мислех, че очите най-малко ще ми вземе ”, промърмори Жени Калканждиева, откакто се оказа, че тя е майката на брадатото кърмаче.

„ Шестата в света и първият по килограми, не знаех, че си падаш по миски, Геро ”, пошегува се просташки Рачков.

Всъщност Жени Калканджиева има едно дете от брачна половинка си Стефан Манов, прочут като Тачо. Бурни облаци са надвиснали все още над фамилията им. Съпругът на хубавицата бе наказан на 3,5 години затвор за побой над комшия. Наказанието не е дефинитивно и Тачо към момента може да апелира суровата присъда.

Геро пък е щастливо женен за спортната журналистка Цвета Гагарова и има щерка на име Йохана.

Следващото дете, на което гостите в занимателното шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ трябваше да познаят произхода, бе разкрито съвсем незабавно. Майка се оказа фолкпевицата Алисия, а бащата: прясно жененият Борислав Захариев- Боби Турбото. Това породи смешки към скорошния му брак.

„ Ела, седни, махни се от този, той се ожени преди месец. Искаш ли някъде другаде да седнеш? ”, обърна се Рачков към Алисия.

В действителния живот Алисия също има едно дете. Тя роди наследник на футболиста Валери Божинов, само че двойката се раздели скоро след появяването на момчето на бял свят. И най-малкият подробност от фамилните им кавги стана обществено прочут посредством медиите. В сапунената драма и последвалата разлъка бе намесена и някогашната плеймейтка и сегашна инфлуенсърка Николета Лозанова. Тя съумя да укроти за малко плейбоя и даже се омъжи за него. Роди му щерка Никол.

По време на шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “ феновете научиха по какъв начин би изгледжло детето на Алекс Раева и Моню Монев, както и интернет сензациите Пламен и Ицака.

Истински възторг провокира обаче последният колаж. Асен Блатечки незабавно бе разпознат като татко на леко грозноватото бебе, което бе показано. Започнаха догатки за майката, измежду които беше „ незнаен създател ” и Кристина Патрашкова.

„ Искам да знам кой негодник направи този колаж. Искам да знам ушите на кого са ”, попита ядосано водещият Димитър Рачков. Накрая се оказа, че не какъв да е, а точно той е изчезналата половинка от загадката.
               

След като Жени Калканджиева увери Рачков, че неговите уши са същите, като на фотографията, водещият се ядоса и съобщи:

„ Жени, ти за мен не си шеста, шестнайста си в света ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР