Чрез извънредно включване по телефона в студиото на БТВ, по

...
Чрез извънредно включване по телефона в студиото на БТВ, по
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще приеме вето на Изборния кодекс, ако президента Радев го наложи

Чрез изключително включване по телефона в студиото на БТВ, по време на присъединяване в утринния блок на депутатаДеница Сачева, някогашният министър председател Бойко Борисов съобщи, че в случай че президентът Румен Радев наложи несъгласие върху Изборния кодекс, то ГЕРБ ще поддържат това решение.

Включването бе предизвикано от въпроси свързани със декларираните позиции от представители на „ Продължаваме промяната “ за доближаване сред ГЕРБ и президента Румен Радев. Борисов се включи изключително в студиото, с цел да отхвърли всякаква връзка с президента. " Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато ", бяха думите му по отношение на Асен Василев.

По-раноот студиото на Нова Телевизия някогашният състезателен министър Радостин Василевзаяви, че служебното държавно управление е върнало близки до ГЕРБ хора на държавни позиции. Той засяга Георги Темелков, който стана прочут преди 2 години с присъединяване си в злощастната Национална конференция на ГЕРБ, при която бяха нападнати публицисти и протестиращи. Темелков е бил назначен в управлението на тол системата на страната.Борисов разяснява, че това е кадър от двадесетото управническо равнище на ГЕРБ и не счита, че би следвало да се прави връзка сред Румен Радев и партията му по тази тематика. Борисов отхвърли всякаква съгласуваност сред президента,служебното държавно управление и партията му.

Неколкократно Борисов съобщи, че партията му е победила със остарелия Изборен кодекс и е подготвен да помоли депутатите на ГЕРБ да гласоподават позитивно, в случай че президентът Радев върне новия кодекс в Народното събрание.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР