Човекът, роден под тази зодия, притежава забележителна сила на духа

...
Човекът, роден под тази зодия, притежава забележителна сила на духа
Коментари Харесай

13 жестоки истини за Скорпиона

 13-жестоки-истини-за-Скорпиона

Човекът, роден под тази зодия, има забележителна мощ на духа и тялото, с които ще би трябвало да се съобразите. Скорпионът е деятелен, деен и мнителен. Ето 14 качества на Скорпиона, за които би трябвало да сте подготвени:

1. Скорпионът е необикновено полов. Не се опитвайте да се съпротивлявате. Не можете. Ако почувствате необичайно увлечение към брадатия юноша, който е задремал върху рамото ви в метрото, той е роден през ноември.

2. Скорпионът се стреми към доминиране и надзор. Ако мислите, че вашият партньор-Скорпион не ви е настъпил по чехъла, грешите. Той ще си играе с нервите ви и ще ви чака да се пречупите, с цел да ви сложи на място. Не се отпускайте прекалено много.

3. Скорпионът постоянно побеждава. Той е неотстъпчив, безсърдечен и доста мощен. Ще желаете да привлечете поддръжката му към плана, тъй като следователно тимът ви сигурно ще завоюва.

4. Скорпионът е доста затулен. Той не споделя нищо във фейсбук не тъй като ви изневерява. Просто не желае светът да е наясно с делата му. Ако вашият сътрудник не е регистриран в обществените мрежи и пази фотосите или дневника си в скришен сейф, той е тъкмо Скорпион. Не се опитвайте да ги шпионирате!

5. Скорпионът е притеглен от тъмното. Това не значи, че е сериен палач, той просто е пристрастен от „ тъмните каузи “. Скорпионът е прочут със своето любознание по отношение на гибелта, ужаса, свръхестественото и окултното.

6. Скорпионът има бляскав жлъч. Понякога може да бъде толкоз озлобен, че да изпаднете в смут, само че това не прави Скорпиона неприятен човек. Не го съдете за това.

7. На Скорпиона му е все тая какво мислят другите. Това в действителност е по този начин!

8. Скорпионът е грубо почтен. Не го питайте добре ли ви седи роклята, в случай че подсъзнателно знаете отговора на въпроса. Той безусловно ще удостовери догадките ви.

9. Скорпионът може да бъде екстрасенс. Той умее да предугажда развиването на събитията и знае какво мислите преди да го изречете. Тази специфичност се изяснява с неговата бдителност и добра памет.

10. Скорпионът е обезверено лоялен. Ако му разкажете кой ви е обидил в 8 клас или ви е блъснал в метрото на път за работа, Скорпионът ще изрови тези хора отдолу под земята и ще направи по този начин, че отсега нататък да не обидят и муха.

11. Скорпионът е съобразителен и рационален. Ако в миналото ви потрябва помощ от всякакво естествео или просто желаете да организирате изнанеда, обадете се на Скорпиона. Освен че ще ви бъде потребен във всичко, той няма ви съди за нищо и ще си държи устата затворена.

12. Скорпионът има вътрешен детектор на лъжата. Скорпионът има невероятна памет, както и вродена дарба да намира истината във всяка обстановка, по тази причина най-добре не го лъжете. Ако го извършите, единствено ще го разсърдите и няма да ви хареса след това това, в което ще се трансформира Скорпионът.

13. Скорпионът е остроумен и може да бъде злопаметен. Навредили сте на Скорпион? Най-добре изчезвайте от града!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР