Човек на ЦСКА-София е звънял на национала Александър Тонев, след

...
Човек на ЦСКА-София е звънял на национала Александър Тонев, след
Коментари Харесай

ЦСКА-София търси Александър Тонев

Човек на ЦСКА-София е звънял на национала Александър Тонев, откакто се разбра, че той е разтрогнал контракта си с Кротоне. Италианският първокласен отбор е прекратил контракта на българина по негово гледище. В проектите на треньора Валтер Дзенга не влизат още Аристотелес Ромеро и Казим Сулич, които бяха пратени чартърен в последния от словенската Първа лига Анкаран Хрватини до края на сезона с алтернатива за откупуване на правата им.

В момента Тонев има много предложения и е малко евентуално да се върне в България. Трансферният пазар към момента е отворен в няколко европейски страни, измежду които Русия, в Азия и Северна Америка. Тонев към този момент е бил издирван от клубове в Съединени американски щати и Китай, само че е отклонил офертите, тъй като желае да остане в Европа.

ЦСКА-София ще търси ново крило до последно, тъй като управлението е решило, че има липса на задоволително алтрнативни на Кирил Десподов и Рафаел Енрике. Десподов, който бе в невероятна форма в края на есента, имаше дребна травма в последните дни, само че към този момент всичко е напред.

Вече има набелязани разновидности отвън Тонев, с които да се договаря за възможен контракт. Малка възможност има да се откри и още един вратар. В момента в доста добра форма се намирал третият пазач Слави Петров, който посочил невероятни качества по време на лагера в Испания.

“24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР