Човек, който имал най-дългия нос в света, предизвика вълнение в

...
Човек, който имал най-дългия нос в света, предизвика вълнение в
Коментари Харесай

Йоркширецът с най-дългия нос в света бил член на пътуващ цирк

Човек, който имал най-дългия нос в света, провокира неспокойствие в интернет, откакто още веднъж се появи фотография на негова восъчна фигура.

Томас Уедърс от Йоркшир се прочува през XVIII в. с най-дългия нос в света, който е бил дълъг цели 19 см.

Рекордът на пътуващия цирков актьор се резервира и до през днешния ден съгласно Световните върхове на Гинес - само че са останали единствено восъчни фигури, които демонстрират забележителния му нос.

След като фотография на восъчната му фигура в изложбата Ripley`s Believe It or Not беше споделена в Reddit, хиляди консуматори на обществените мрежи разясниха шока си.

Според The Daily Star, списание Strand, том XI, оповестено през 1896 година, споделя за носа на Томас: " Така че, в случай че носовете в миналото са били еднообразно точни в представянето на значимостта на индивида, този заслужен човек би трябвало да е събрал всички пари на Threadneedle Street и да е превзел цяла Европа.

В обявата се изрича съмнение, че Томас може би не е бил от най-интелигентните хора.

В него пишеше: " Но или брадичката му беше прекомерно слаба, или челото му беше прекомерно ниско, или природата по този начин се беше изчерпала със задачата да даде на този чудодеен човек нос, че напълно не помни да го подари с мозък; или може би носът беше изместил тази последна стока.

" Във всеки случай ни споделят, че този йоркширец е умрял с носа и всичко останало, както е живял, в положение на мозъка, което най-добре може да се опише като най-унизителен идиотизъм.

В уеб страницата на върховете на Гинес се показва: Томас Уедърс, който живял в Англия през 70-те години на ХХ век и бил член на пътуващ цирк, имал нос с дължина 19 см (7,5 инча).

Подробностите за живота на Томас остават неразбираеми, само че се допуска, че цирковият актьор е умрял в Йоркшир при започване на 50-те си години.

В отговор на споделената фотография на восъчната фигура на мъжа, един шокиран Redditor се пошегува: " Казват, че мозъкът ти автоматизирано пренебрегва гледането на личния ти нос, само че да, не знам за този човек ".

" Какво в действителност се случва тук? Тумор? Растеж? Случайна генетична неточност? Ноздрите стигат ли до върха?? Имам толкоз доста въпроси... ", написа различен.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР