Човек, който е изкарал коронавирус и има антитела, може да

...
Човек, който е изкарал коронавирус и има антитела, може да
Коментари Харесай

Директорът на Пирогов вярва, че имаш имунитет срещу коронавируса ако си го изкарал

" Човек, който е изкарал ковид и има антитела, може да работи без да носи маска или защитно облекло. Хубаво е две седмици след карантината да се направи тест по т.нар Илайза способ (ELYSA), който демонстрира какво е съществуването на антитела ". Това изясни шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов и акцентира пред Нова телевизия, че медиците, които работят в Коронавирус отделения, имат високо количество антитела.
Припомняме, че Балтов изкара COVID-19, само че при започване на лятото, като в началото.
 Учени: Децата и възрастните образуват разнообразни антитела след заразяване с COVID-19 Учени: Децата и възрастните образуват разнообразни антитела след заразяване с COVID-19
Американски молекулярни биолози откриха, че децата и възрастните създават разнообразни антитела против ковид. Според тях броят на...
Същевременно доктор Трифон Вълков, който работи на първа линия в Инфекциозна болница в София, изрази пред предаването " 120 минути " на bTV убеденост, че с времето силата на вируса ще отслабне. Въпросът е по кое време тъкмо - никой не може да каже сигурно, посочи той. Според него, в този момент вирусът заразява по-лесно, само че не се вижда да е станал по-смъртоносен - очевидно се приспособява към новия гостоприемник, т.е. към нас, хората.
Проф. Балтов описа и, че се прави метаморфоза в лечебните заведения, с цел да има още 200 COVID-легла и то до през днешния ден. Според него частните лечебни заведения не са имали подготвеност за ограниченията на страната, тъй като са считали, че няма да има втора вълна.
Още: " "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР