Човек би си помислил, че дизайнът на очарователния и легендарен

...
Човек би си помислил, че дизайнът на очарователния и легендарен
Коментари Харесай

Aston Martin Vanquish може да се завърне като shooting Brake

Човек би си помислил, че дизайнът на очарователния и именит Aston Martin Vanquish мъчно може да бъде усъвършенстван. Въпреки това надареният дизайнер на този автомобил преди малко разгласява визуализация на Vanquish като shooting brake, който може би е още по-красив.

Иън Калъм е индивидът, който стои зад този Vanquish shooting brake, и споделя визуализацията на страницата на Callum Designs в Instagram. Това не е първата преосмислена версия на Vanquish на Callum, като преди този момент дизайнерът показа Callum Vanquish 25 през 2020 година – автомобил, прочут също като Vanquish VC25 и изобразен по-долу в алено.

Очевидно е, че той изпитва огромна обич към плана, а последният рендър наподобява още по-елегантен. Не всеки автомобил може да бъде трансфорат в shooting brake с съразмерно приятни линии, само че последният план на Callum завоюва съвсем единомислещи похвали в обществените медии.

В съпоставяне с Vanquish 25 от 2020 година, новият наподобява седи още по-ниско до земята, както се вижда от образното съпоставяне по-долу. Страничната остъклена част в този момент се простира още по-назад и линията на покрива е удължена, а задното стъкло като че ли се увива към каросерията по метод, по който прозорецът на автомобила от 2020 година не го правеше.

Издутият заден калник, който прави задната половина на каросерията по-широка и по-мускулеста, остава, както и многоспицовите джанти. При shooting brake няма B-колона, а страничните прозорци са без рамки, а откъм гърба има тънък интегриран спойлер.

Отговаряйки на някои почитатели в обществените мрежи, Калъм изглеждаше отворен към опцията този финален дизайн да доближи до произвеждане. Той беше отворен за доста оферти, като даже сподели, че не е изключено да има ръчна скоростна кутия. Освен това Калъм разкри, че автомобилът би коствал „ доста “, в случай че се продава, и сподели: „ Ако някой го желае, несъмнено бихме могли да го построим “.

Callum Vanquish 25 е с огромни благоприятни условия за персонализация за 25-те щастливци, които се снабдят с него, и се предлага с три типа трансмисии: механична, автоматизирана и полуавтоматична. Неговият V12 е бил надъхан по този начин, че да развива 580 конски сили, тъй че същият мотор може да бъде употребен в последния модел, в случай че в миналото види бял свят.

Vanquish 25 се оферираше и с амортисьори Bilstein, по-остро ръководство и по-ниска позиция на седене – всичко това беше част от над 350-те промени, направени сред него и истинското купе Vanquish. Очакваме, че доста от тях ще бъдат възприети и при най-новия дизайн.

Shooting brake-ът на Callum е превъзходен метод да се удължи животът на истинския Vanquish. С наслаждение бихме желали да забележим по какъв начин той създава сходен Shooting brake въз основата на DB7, различен негов прочут дизайн, или даже за по-модерния DBS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР