Членовете на легендарната британска група Queen Брайън Мей и Роджър

...
Членовете на легендарната британска група Queen Брайън Мей и Роджър
Коментари Харесай

Queen и Адам Ламбърт с първи концертен албум

Членовете на именитата английска група " Queen " Брайън Мей и Роджър Тейлър, дружно с Адам Ламбърт, който се изявява като техен вокал, издават първия си концертен албум, заяви " Ентъртейнмънт уикли ".

Албумът, озаглавен " Live Around The World ", ще излезе на музикалния пазар на 2 октомври и ще се предлага на CD, CD+DVD, CD+Blu-ray и винил.

Тавата включва 20 части от международните им турнета, подбрани персонално от Мей, Тейлър и Ламбърт от над 200 шоута. В албума е включено и последното им 22-минутно осъществяване онлайн преди карантината поради коронавирусната пандемия от благотворителния концерт " Fire Fight Australia ". На шоуто, чиято цел беше подпомагането на напъните за възобновяване на Австралия от опустошителните пожари, Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт извършиха истинския сет на " Queen " от проявата " Лайв ейд " през 1985 година

 `Queen` и Адам Ламбърт с първи концертен албум
Изданията на DVD и Blu-ray също ще се оферират с бонус записи, в това число " борба на барабани " сред Роджър Тейлър и сина му Руфъс, и китарното соло " Last Horizon " на Брайън Мей.

" Queen " и Адам Ламбърт пяха за първи път дружно през 2009 година, след което изнесоха стотици шоута по света.

" След като не можахме да създадем турне тази година, искахме да дадем на почитателите нещо вместо това. Най-подходящо ни се стори да им предложим концертен албум. Това е първият ни взаимен албум и доста се забавлявахме, до момента в който подбирахме обичаните си осъществявания от миналите години ", споделя Адам Ламбърт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР