Членове на сръбската Служба за борба с организираната престъпност са

...
Членове на сръбската Служба за борба с организираната престъпност са
Коментари Харесай

В Сърбия арестуваха 18 души за детска порнография

Членове на сръбската Служба за битка с проведената престъпност са арестували 18 души, разпространяващи детска порнография, по време на огромна акция, наречена " Армагедон ", съобщи сръбското издание „ Информер “.

Арестуваните са на възраст от 32 до 61 години и са от разнообразни елементи на страната. Те са обвинени в осъществяване на закононарушения, свързани с проявление, приемане и владеене на нецензурен материали, както и употреба, полов тормоз и насила на малолетни лица.

„ Това, което е най-важно за нас, е сръбските фамилии и техните деца да бъдат предпазени. Всеки хулиган, всеки непрокопсаник, който вдигне ръка против жена, всеки, който се пробва да злоупотребява с което и да е дете, ще бъде открит и ще бъде осъден по подобаващ метод. Това е работа на полицията “, сподели министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин.

Вулин прикани родителите да оказват по-голям надзор върху наличието на своите деца в интернет пространството.

„ Опитайте се да бъдете с тях в този чудноват, огромен софтуерен свят. Бъдете до тях, помагайте им, контролирайте какво вършат в интернет, грижете се с кого си кореспондират, какво наличие споделят. Гарантирам, че всеки един провинен ще получи съответно наказване, само че ние идваме, когато всичко към този момент е завършило, тъй че бъдете до децата си преди да се е случило нещо сходно “, добави той.

Заподозрените са арестувани за период от 48 часа и се чака да им бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР