Членове и симпатизанти на БСП отбелязаха днес 162-рата годишнина от

...
Членове и симпатизанти на БСП отбелязаха днес 162-рата годишнина от
Коментари Харесай

Симпатизанти и членове на БСП отбелязаха 162-рата годишнина от рождението на Димитър Благоев-Дядото

Членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия означиха през днешния ден 162-рата годишнина от рождението на Димитър Благоев-Дядото.

Тържество се организира в двора на къщата-музей на българския политик и мъдрец в град Банкя. На него в редовете на Българска социалистическа партия бяха признати нови 25 членове.

От през днешния ден в редиците на Българска социалистическа партия е и Стела Енева, българската лекоатлетка с увреждания:

" Вярвам, че с моята енергична аура и екипа, с който ще работим, ще успеем да помогнем на хората с увреждания и на цялата гражданска общественост ".

Председателят на Софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов напомни работата на Димитър Благоев-Дядото като общински консултант в София:

" Той праволинейно и неотменно пази ползите на своите гласоподаватели за публичен градски превоз, за жилищна политика, за всеобщо и налично обучение и опазване на здравето ".

Заветите на Димитър Благоев-Дядото са настоящи и през днешния ден, акцентира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова:

" И за това и остарели, и приблизително потомство, и млади сме тук, с цел да покажем воля, че ще продължим тази битка и ще я водим до дъно в името на българския народ, в името на мира, на справедливостта, солидарността, родолюбието ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР