Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов направи

...
Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов направи
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА 1948: Домусчиев ни каза, че сме пичове! Какво като майка ми работи при него?

Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов направи забавно разобличаване. Шефът на “червените ” съобщи, че управлението е водило диалози с много предприемачи, които да оказват помощ на клуба. 

Газдов сподели при гостуването в " Спортал ", че един от хората е Кирил Домусчиев, който е декларирал, че симпатизира на клуба поради честния път, по който тимът е поел. Бизнесменът обаче е отказал да оказва помощ на “червените ”, защото е директно и прочувствено обвързван с Лудогорец. 

Припомняме, че ЦСКА 1948 не е първият клуб, който е молил за помощ Домусчиев, само че до този миг притежателят на Лудогорец постоянно е отклонявал предложенията.

" Ние считаме, че сме единственият клуб, който може да има искания, че е ЦСКА. Има един клуб, който е Литекс, и се трансферира на “Армията ”. Всички от Ловеч са докарани в София - управлението, треньорите, футболистите и школата. Ние претендираме, че сме ЦСКА, защото не участваме в схеми. Нашият клуб е учреден на жълтите павете и е благосъстоятелност на почитателите. Нямаме някакъв гуру, който да ни направлява и ръководи ", сподели Газдов. 

" Легенди и предания се разнасят още от първия ден. Ние си имаме спонсор. На фланелките ни написа “Ефбет ”. Благодаря на господин Цветомир Найденов. Той е огромен цесекар и доста оказва помощ. Тази история за Кирил Домусчиев по какъв начин бил прикрит притежател на клуба, е цялостна небивалица и измислица. Говори ли сме с доста хора, в това число и с Кирил Домусчиев. Той ни сподели: " Пичове, съчувствува ви, само че не може да очаквате, че ще спра да обръщам внимание и ще зарежа Лудогорец поради вас. Няма по какъв начин да стане ". Доколкото си припомням той даже сподели, че ни симпатизира и в студиото на " Спортал ", само че всичко свършва до такава степен. Свързват ЦСКА 1948 с Домусчиев, тъй като майката ми работи при него. Тя е работила на доста места и е имала доста работодатели. Еми, в случай че е работила за Гриша Ганчев, аз би трябвало ли да бъда от Литекс? От дребен съм от ЦСКА и постоянно ще бъда. Голяма част от почитателите не припознават преименувания Литекс. Виждате какъв брой спадна посещаемостта на “Армията ”. Феновете вървят на два мача, само че повече да викат против останалите клубове ", добави Никола Газдов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР