Членът на Изпълкома към БФС Валентин Михов коментира провелите се

...
Членът на Изпълкома към БФС Валентин Михов коментира провелите се
Коментари Харесай

Михов: Българският футбол не е най-чистият, абсурд!

Членът на Изпълкома към БФС Валентин Михов разяснява провелите се срещи на родните футболни босове с министър ръководителя Бойко Борисов, основния прокурор Сотир Цацаров и други управителни фактори в страната.

Михов бе специфичен посетител в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

Ето какво показа Михов:

„ Аз поздравявам такива срещи, каквито имаше при започване на сезона. Срещи с такива персони, с такива водачи на институции – министър ръководител, основен прокурор, министър на вътрешните работи. Моите почетения към всички тях, че обръщат внимание на футбола. Това превръщане на внимание е превантивно. Няма нищо по-хубаво от това. По-добре да създадем нещо преди този момент, а не по-късно да споделяме „ олеле, майко, какво стана”.

„ Може да е имало заиграване някъде, само че трябват обстоятелства. Не споделям, че българският футбол е най-чист, парадокс. Но пък ние сме в Европа. Виждаме какво става там от 4:0 – 4:4, от 3:0 – 4:3. През моята призма и аз си мисля някои работи. Не споделям нищо, не упреквам никого, само че ние даже не можем да заиграваме и да вършим това, което вършат другите. Ние още не умеем.Първо няма толкоз доста пари в българския футбол, и постоянно го споделям, че последните мохикани, които останаха, притежателите, моите възторженостти към тях, с цел да има този футбол и да дават парите. Ако ги няма тях, няма да има и български футбол”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР