#ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!, оповести в сряда главният прокурор Иван Гешев в

...
#ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!, оповести в сряда главният прокурор Иван Гешев в
Коментари Харесай

Гешев, ти си радост за Twitter!

#ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!, оповести в сряда основният прокурор Иван Гешев в Туитър (Twitter), където си откри акаунт предходната седмица. В новия си туит той се заканва да осъди предприемачите, който трансформират България в " бунище " и насочва имитация президента Румен Радев, който предходната седмица сподели, че България е мутренска страна и след хилядите емигранти към този момент и бизнесът напуща страната.

" Наскоро един политик съобщи, че бизнесът напускал България. Ако тези " предприемачи " са хората, които тровят земята и въздуха на нашите деца, да отпътуват, единствено че преди този момент ще създадем всичко допустимо, да бъдат наказани. Няма да позволи страната ни да бъде бунище! #ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ! ", написа основният прокурор в Туитър, след което последваха разнородни мнения.

Наскоро един политик съобщи, че бизнесът напускал България. Ако тези „ предприемачи “ са хората, които тровят земята и въздуха на нашите деца, да отпътуват, единствено че преди този момент ще създадем всичко допустимо, да бъдат наказани. Няма да позволи страната ни да бъде бунище! #ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ! pic.twitter.com/Q7cwRKZTvo
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) July 1, 2020
" Гешев, ти си наслада за Twitter! ", възкликна иронично един от потребителите (по прилика с лозунга " Гешев е наслада " от акциите в поддръжка на избора му за основен прокурор). Други повдигнаха въпроса за какво основният прокурор се изрича като политик, а други го попитаха за какво не вземе да почисти и бетона по морето.

Поводът за туита на Иван Гешев е следствие на профилираната прокуратура, която преди един месец откри в региона на бивше Трудово-кооперативно земеделско стопанство край Червен бряг към 40 тона боклуци с неуточнен генезис.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР