Четвъртото издание на Startup Europe Summit ще бъде открито на

...
Четвъртото издание на Startup Europe Summit ще бъде открито на
Коментари Харесай

Среща на високо равнище в София за стартиращи предприятия

Четвъртото издание на Startup Europe Summit ще бъде намерено на 15 ноември в Интер Експо Център от българския комисар по въпросите на цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, министър-председателя Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова.

Тазгодишната среща на високо ниво за започващите предприятия ще бъде обвързвана с Програмата в региона на цифровите технологии за Западните Балкани, чието начало бе сложено по-рано тази година от Европейската комисия.

Сред панелистите ще бъдат министър-председателите на Сърбия Ана Бърнабич, на някогашната югославска република Македония Зоран Заев и на Черна гора Душко Маркович. Ще вземат участие още вицепремиерът на Косово Енвер Ходжай, министри и представители на редица други страни от Европейски Съюз и района.

В рамките на събитието ще има гала по подписването на взаимна Декларация за укрепване софтуерните предприемачески среди в Централна и Източна Европа и Западните Балкани. Наред с това специалисти от Европейската комисия ще показват напредъка в основаването на политики за цифровия обединен пазар и дейностите за подкрепяне на растежа на стартъпите и новите новаторски компании. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР