Четвъртото издание на най-голямата социалноотговорна инициатива на Лидл България –

...
Четвъртото издание на най-голямата социалноотговорна инициатива на Лидл България –
Коментари Харесай

Анимационен урок по история връща учениците 1300 години назад във времето на хан Тервел

 Четвъртото издание на най-голямата социалноотговорна самодейност на Лидл България – " Ти и Lidl за по-добър живот “ започва през май 2021 година

Символично начало на самодейността сложи премиерата на план, финансиран от третото издание на “Ти и Lidl за по-добър живот " – . Създаден от деца,  споделя за възпитаник, който с машина на времето се озовава в антична Плиска преди повече от 1300 години, когато цари хан Тервел, и по този начин усвоява урок от учебника по история. Анимацията е резултат от проектно-базирано образование в среда на самонасочено учене и е образец за план в поддръжка на просветителното развиване на децата.

“С огромен възторг възобновяваме “Ти и Lidl за по-добър живот " и каним гражданските организации от цялата страна да приготвят своите планове и да аплайват за финансиране. Очакваме да получим доста и забавни хрумвания, с поддръжката на които ще продължим да способстваме за един по-качествен и пълностоен метод на живот на хората в другите райони в страната “, сподели Елица Георгиева, началник “Корпоративни връзки ", Лидл България.

За трите издания на самодейността от 2017 година насам тя съумя да набере фонд от 545 000 лева и да финансира 73 плана в 44 обитаеми места в страната. Общият брой на ползвателите  на тези планове надвишава 256 000 души. Четвъртото издание на " Ти и Lidl за по-добър живот “ ще поддържа социалнозначими планове на локалните общности в три съществени посоки – обучение, просвета и историческо завещание и околна среда.

Най-голямата социалноотговорна инициатива на Лидл България е израз на дълготрайния ангажимент на компанията да способства за устойчива смяна посредством дейна поддръжка на обединените старания на цялото общество. 

За повече информация:  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР