Четвъртък е и отново е време за Лига Европа. Което

...
Четвъртък е и отново е време за Лига Европа. Което
Коментари Харесай

"Лудогорец" отново срещу своя кошмар "Антверпен"

Четвъртък е и още веднъж е време за Лига Европа. Което значи, че българските представители в шампионата още веднъж ще се борят за първа победа!

" Лудогорец " се изправя против своя призрачен сън от края на октомври - " Антверпен ". Срещата този път ще се изиграе в Белгия.

Ще успее ли "Лудогорец " да победи "Антверпен "? Гласувай Резултати

В мача от първия кръг на груповата фаза на шампионата белгийците победиха с 2:1 в Разград. Това подейства като пестник на " орлите ".

Снимка: Lap.bg

Очакванията бяха, че точно " Антверпен " ще е лесният съперник, който сигурно ще се съобщи пред " Лудогорец ". Само че това не се случи.

След мача управлението на българския първенец уволни треньора Павел Върба. На " кормилото " на разградчани се завърна младият Станислав Генчев. Това обаче не извади тима от серията със загуби.

Снимка: Lap.bg

До момента отбора има 0 точки в актива си и сигурно няма да играе в европейските клубни шампионати напролет. Головата разлика също е впечатляваща - 13 позволени попадения против единствено 5 вкарани.

В " Лудогорец " минаха и през интервал, в който огромна част от играчите бяха инфектирани с ковид. Това в допълнение утежни обстановката за Генчев. Днес той няма да може да разчита на Сисиньо и Пламен Илиев. Алекс Сантана е под въпрос.

Снимка: Lap.bg

Но към този момент опциите за неточности се изчерпаха. " Лудогорец " би трябвало да потвърди, че може да победи. Крайно време е! Особено след 4 загуби!

Дали този път ще забележим победа?

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР