Четиримата основатели на най-голяматa в света стабилна монета предполагаемо притежават

...
Четиримата основатели на най-голяматa в света стабилна монета предполагаемо притежават
Коментари Харесай

Ето как няколко ръководители на Tether се превърнаха в крипто милиардери

Четиримата създатели на най-голяматa в света постоянна монета хипотетично имат самостоятелна стойност от над $1 милиард, което се дължи на внезапното повишаване на пазарната капитализация на Tether (USDT), достигнала исторически връх.

Въпреки продължителния мечи пазар за цифровите активи, компанията, чието седалище е на Британските Вирджински острови, регистрира забележителна облага от $1.5 милиард през първото тримесечие на 2023 година Освен това от Forbes означиха , че USDT съставлява над 50% от ликвидността на целия крипто пазар.

Ако регистрираните финансови данни са точни, Tether може да бъде продадена за до $9 милиарда, което ще направи четиримата топ мениджъри милиардери.

Джанкарло Девасини, основният финансов шеф и притежател на над 40% от Tether, в този момент се прави оценка на най-малко $4 милиарда, считан за мозъка на триумфа на компанията.

Главният изпълнителен шеф Ян Лудовикус ван дер Велде и основният софтуерен шеф Паоло Ардоино имат акции на компанията, оценени на по $1.8 милиарда. Освен това Стюарт Хьогнер, изпълняващ длъжността основен юрист на компанията, има дял на стойност $1.2 милиарда.

Настоящата оценка на Tether обаче може да бъде повлияна от регулаторни промени. Както отбелязва Forbes, утвърждението на регулациите за постоянните монети в Конгреса може да даде конкурентно преимущество на по-съвместимите други възможности на USDT.

По последни данни пазарната капитализация на USDT е достигнала нов исторически връх, приближавайки $84 милиарда. Компанията за разбори IntoTheBlock също по този начин разкри, че предлагането на USDT в обращение е отбелязало съвсем 30% нарастване от началото на годината до момента.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР