Четирима заподозрени членове на банда са обвинени в жестоко убийство

...
Четирима заподозрени членове на банда са обвинени в жестоко убийство
Коментари Харесай

4 заподозрени, обвинени в убийство на гей мъж, изпращане на снимки на осакатено тяло на семейството му

Четирима обвинени членове на тайфа са упрекнати в грубо ликвидиране на гей мъж в Аризона — и по-късно изпращане на фотоси на осакатеното тяло на жертвата на фамилията му.

30-годишният Бернардо Панталеон беше открит мъртъв в градски парк във Финикс на 26 ноември. Разследващите споделиха, че е бил прострелян няколко пъти и по-късно опозорен с нож.

Семейството и приятелите на Панталеон споделиха, че имат вяра, че той е бил набелязан и заклан, тъй като е бил гей и постоянно е носел блестящи облекла и грим.

„ Той беше брутално атакуван и на всички места, където го бяха намерили, имаше диря от кръв, което означаваше, че трябваше да бяга, с цел да избави живота си и да се опита да се избави. Той не можа да успее “, сподели неговият братовчед Анай Панталеон пред новинарското издание The Arizona Republic.

Четири дни по-късно роднините на Панталеон получиха фотоси посредством Instagram, показващи обезобразеното му тяло, и още една на някой, който размахва междинния си пръст на мястото на престъплението. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР