Четирима строителни работници загинаха тази нощ при експлозия на газопровод

...
Четирима строителни работници загинаха тази нощ при експлозия на газопровод
Коментари Харесай

Отново: Четирима души загинаха при експлозия на газопровод в Румъния

Четирима строителни служащи починаха тази нощ при детонация на газопровод край румънския град Калиманещи (окръг Вранча), а петима ранени са признати в болница, оповестяват румънските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

В 01:30 часа огнеборците са били извикани в Калиманещи поради гърмеж на газопровод, последван от пожар, на строящата се автомагистрала Молдова.

В резултат на случая петима души са ранени. За страдание са открити на място четири овъглени натрупа, сподели представителят на Инспектората за изключителни обстановки във Вранча Флорин Олару, представен от Аджерпрес. Той посочи, че пожарът е сподавен за към три часа и се поставят старания за изстудяване на машините, обхванати от огъня.

Двама от потърпевшите при гърмежа са с изгаряния 65 и 40 % надлежно и са откарани с хеликоптер в болница в Букурещ, уточни здравната работа в окръг Вранча.

Според предварителната версия детонацията е избухнала, откакто екскаватор несъзнателно е засегнал отклонение на газопровода по време на нощна работа, отбелязва ТАСС.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР