Четирима резервни играчи ще могат да влязат на терена по

...
Четирима резервни играчи ще могат да влязат на терена по
Коментари Харесай

Мачът за Суперкупата - с 4 смени, но без ВАР

Четирима аварийни играчи ще могат да влязат на терена по време на мача за Суперкупата на Европа. 12 пък ще са футболистите, които ще седят на аварийна пейка на стадиона в Талин, Естония, където сили ще мерят първенецът в Шампионската лига " Реал " Мадрид и първенецът от Лига Европа " Атлетико " Мадрид.

Допълнителната счита при възможни продължения и дузпи към този момент беше тествана от Световната футболна централа по време на мачовете от международното състезание в Русия преди месец. Така в постоянните 90 минути треньорите ще могат да заменят трима свои играчи, а в случай че се стигне до две продължения по 15 минути и дузпи, те ще могат да заменят още един футболист.

Друга технологическа поддръжка на съдията - Системата за видеоповторение (ВАР), няма да бъде налична за мача сред двата мадридски гранда довечера.

Съдя на срещата ще бъде Шимон Марчиняк от Полша.
Поляк свири финала за Суперкупата на Европа Шимон Марчиняк ще бъде основен арбитър на борбата "Реал " Мадрид - "Атлетико " Мадрид
Мачът " Реал " Мадрид - " Атлетико " Мадрид ще може да гледате директно по bTV Action през днешния ден (15 август) от 21:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР