Четирима полицаи са ранени късно снощи в Скопие при протеста,

...
Четирима полицаи са ранени късно снощи в Скопие при протеста,
Коментари Харесай

Четирима полицаи са ранени при сблъсъците в Скопие

Четирима служители на реда са ранени късно нощес в Скопие при митинга, проведен от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ против френското предложение за започване на договаряния на районен съд Македония за участие в Европейски Съюз.

Това бе третият подред митинг пред постройката на македонското държавно управление.

Около 21.00 часа българско време част от стачкуващите пробиха полицейския кордон пред Министерския съвет и се стигна до конфликти с органите на реда. Почти по същото време се стигна и до конфликти с друга група стачкуващи, които се насочиха пред постройката на Народното събрание. Срещу органите на реда и против двете здания - на Народното събрание и на държавното управление, полетяха камъни, яйца и други предмети.

Както и при предходните два митинга по този начин и на снощния имаше вулгарни викания против България, Европейския съюз и ръководещата партия в Скопие.

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски прикани за нов митинг през днешния ден в 12.00 часа локално време когато се чака кабинетът на премиера Димитър Ковачевски да прегледа френското предложение, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР